KaliteTAKİP
9 Mart 2015 tarihinde eklendi
Öncelikle bu filmi kesinlikle sinemaya giderek izlemeyin paranıza yazık olur... Filme gelecek olursak film küçük bütçeyle basit ve amatör bir yapım olmuş yer yer güldüren ama genellikle sıkalacağınız kopuk kopuk ve basit senaryosuyla film bitsin diye dua eder bulacağınız bir film olmuş neden bu kadar kötüledin derseniz gerçekten kötü özellikle din konusunun üzerinde ucuz espriler yapılması bir hayli hayal kırıklığı yaratıyor ben açıkçası Erdem Yener hayranı biri olarak onun için gittim ama pişman oldum bu filmi dvd' de izleyin belki keyif alırsınız iyi seyirler....
Yani diyebilirim.Ama şu beyefendi hazretlerii canlandıran oyuncu filmin kalitesini oyunculuk anlamında düşürmüş.Böyle iyi bir senaryoda daha iyi isimlerle çalışılması gerekiyor.Tabiki buradada çok iyi isimler vardı..