Mert H
1.478 değerlendirmeler
28 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Beklentimi çok yüksek tutarak izledim ve diyebilirim ki "Kesinlikle izlediğim en iyi Spider-Man filmi". Biraz daha zorlasalar en iyi Marvel filmi olabilirmiş. Gerçek anlamda bir çizgi romanın nasıl beyazperdeye aktarılacağına dair ders vermiş yönetmen ekibi. Filmi izlerken, bir Disney animasyon filmi izliyor gibi değil de çizgi roman sayfalarını çeviriyormuş gibi hissetmeniz fazlasıyla olası. Daha önce böyle bir filmle karşılaşmadığımız için, ilk dakikalarda gözler yorulsa da sonra alışıyor. Spider-Man'ın sürekli eski filmleri ile dalga geçmesi de apayrı bir olay. Bu sene izlediğim en iyi film olabilir.
En sevdiğim filmlerden.İster örümcek adam sevin ister sevmeyin herkes izlemeli.6 tane örümcek adam/kadın görüyoruz ve hepsinin hikayesi çok iyi işlenmiş.Spiderman No Way Home'dan daha güzel bence.Bide Spiderman Noir çok hoşuma gitti.Puan 10/10 (En sevdiklerim hep 10/10'dur.
Bana göre bu filmin animasyonu muhteşemdi (sanki çizgi roman izliyormuşum gibiydi) müzikleri filmin ana karakterine ve akışına uyuyordu , verdiği ders detaylı ve herkese hitap ediyordu, karakterleri derin ve dinamikti ve film bitince verdiği o mükemmel his sıradışı bir deneyimdi.Hem bir Örümcek-Adam fanı, hem de bir film sever olarak tekrar tekrar izlerim ve herkese tavsiye ederim.