Ahmet Büke
8 Ekim 2022 tarihinde eklendi
bol kavga bol silah devam. Sürükleyicilik bir an düşmüyor. Bence tabi bu kadar kavga bayıyor ama genede iyi film. Böyle kavgalı silahlı filmleri sevmememe rağmen iyi film.
Kalitesi ile seri yakalayan ve yakaladığı seriyi bir adım yukarıya taşıyabilen,filmin yükünü başarı ile sırtlayan bir Keanu Reveers klasiği. Yönetmen bir karakter yaratmış ve Keanu Reveers bu rol için biçilmiş kaftan bunu inkar etmek tabiki saygısızlık olur. Kendine has tarzı,baskın intikam duygusu, kendi doğruları ile yaşamaya karar vermiş karakteri ile karşımızda olan jonathan kendine ilke edindiği bu yolda emin adımlarla yürüyor ve izleyiciye bunu olağandışı olacak şekilde aşılıyor. Sinemaseverlerin bu seriyi kaçırmamasını tavsiye ederim.saygılar...
Aksiyon filmi arıyorsanız doğru yerdesiniz .Arkadaşında dediği gibi ilk filmi izlerseniz ki aksiyon sevenler zaten bir kaç defa izlemiştir , izlemeniz filmdeki konulara daha hakim olursunuz.
Hayatımda izleyipte pişman olmadığım tek film...ilk filminide izlemek çok istiyordum fakat olmadı.o yüzden bu 2. Filmi kaçırmak istemedim.elime geçen ilk imkanda gidip izledim ve iyikide izlemişim.bu adamada filmlerine bayılıyorum zaten.ama bu film muhteşem ötesiydi.aksiyonun dibine vurulmuştu.ağzım kulaklarımda izledim resmen...adam 53 yaşında fakat inanın 20 yaşındakilere taş çıkartır.aaahhh kesinlikle izlenmesi gereken bir film.yoksa pişman olunur....Keanu Reeves inanılmaz bir oyuncusun vede muhteşemsin..devamınıda bekliyorum❤❤
Geçtiğimiz yıllar içinde gönlümüzde yeri olan ve benve hala üzerine bir film konulmamış matrix serisinin başarılı oyuncusu yıllar sonta ikinci devam filmiyle john wick 2 de çok başarılı bir performans göstermiş görünüyor.ancak işk filmdeki donuk ve kopuk oyuncu profilini ikincisinde çizmemiş olan karakterimiz seriye yüksek bir değer katmış görünüyor..
film bu zamanda gerek dövüş gerekse ölüm sahneleri harika , muhteşem bir kurgu ve bu işin hakkını veren büyük bir başrol oyuncusu Keanu Reeves iyiki var.. 3. seriyi beklicez..
Filmi yeni izledim aksiyon ve dövüş sahnelerine doyduk desem doğru olur. Gayet başarılı zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz. Elbette abartılı film zaten abd filmlerinde bu sıkça rastlanan bir durum değil mi? o yüzden kasmayın açık aramayın rahatça gidin seyredin.