Türklerin de animasyon yapabildiğini ve disney den daha başarılı olacağını düşünmemiştim ilk başta Türk yapımı garfield sanmış olsam da filmden sonra tamamen zıt karakterler olduğunu anladım filimi çok beğendim ikinci filmi nin bu yıl yada 2018 gibi bir tarihte çıkmasını beklemiştim neyse kısaca recep ivedik veya benzeri filmlere gitmek onlara para kazandırmak yerine bu tip emek verilen filmlere gidilmeli
Filime Cok Emek Harcanmıs Cok tutacar gibi ama 2. versiyonunda filmin gectiği alanı büyütseler güzel olur izleyici artık geniş bi bolgede gecmesini istiyor filmin bu filim ise sadece bi mahallede ilcede geciyor ama alanının en iyi filmi denilebilir filim mükemmmel değildi iğrenç de değildi izlenebilir tavsiye edilir yani izlenebilir bi filim
Arkadaşlar böyle filmlere gidildikçe ve prim verdikçe daha Türk sineması uzun süre yerinde saymaya ve hatta geri gitmeye mahkumdur diye düşünüyorum eskiden mizah dergilerinin müptelası biri olarak gittim bu filme sonuç hüsran ,neresinden baksanız kötü bir animasyon filmi ,Şerafettin çizgi roman kahramanı olarak kalsa daha iyiydi,ayrıca bu filme 4 yıldız veren beyazperde editörünü de ayrıca kınıyorum ,paranıza ve zamanınıza yazık
Hayatimda izledigim en berbat en igrenç en küfürlü filmdi.tamamini izlemeden ciktim kesinlikle zaman kaybi..cocuklar icin hic uygun degil..siddet cinsellik iceriyor..izlemeyin izletmeyin..
Yarın izlemeyi düşünüyorum bakalım karikatürü gibi beni neşelendirecek mi fragmanı ve karikatürüne göre iyi gibi duruyor yorumlara göre kötü bakacaz artık
Konu: Biraz daha iyi olabilirdi. Küfür: Film yetişkinler için bile yapılmış olsa, küfürlerin dozajı biraz fazlaydı. Espriler daha titiz yapılabilirdi.Az küfür, kaliteli espri. Animasyon: Son derece başarılı bir eser. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
sinema salanu baya doluydu ama sanki dram filmi izliyorduk çıt çıkmıyordu içerden. Komik degildi biz dahil sinemadakilerde cok cok az gülme sesleri duyduk 4 5 çiftte ilk yarıda terketti.