Kötü Kedi Şerafettin
3,7

cmalgac
cmalgac

3 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Animasyon yolunda alacak yolumuzun çok olması, bu yola baş koymanın takdir edilebilirliğini yok etmez. Mükemmel olmasa da vasat seviyede bir film olmuş. Bir animasyon sever olarak da yerli bir eserimizin olmasına sevindim. Eğlendirmesine eğlendiriyor fakat görseller ve efektler konusunda yapılacak çok şey var gibi görünüyor. Yine de bu filmi izlemek zaman kaybı değil.
Not: Film çocuk animasyonu değil, yetişkin seviyesinde argo var. Bu eleştiri değil, zaten çizgi romanı da yetişkinlere hitaben olduğu için filminin de böyle olması doğal. Sadece çocuklu izleyiciler için bir hatırlatma.
Adem Aslan
Adem Aslan

5 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Yarın izlemeyi düşünüyorum bakalım karikatürü gibi beni neşelendirecek mi fragmanı ve karikatürüne göre iyi gibi duruyor yorumlara göre kötü bakacaz artık
ahmetcelik06
ahmetcelik06

15 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Beğenmedim. Aşırı şiddet ve küfür var oda tadını kaçırıyor filmin. Komik olmak istenirken zorlama olmuş. Ama animasyon olması ve bazı yerlerde ders veriyor olması hiç yoktan iyi olmuş ama o da bir yere kadar.
Tufan K.
Tufan K.

20 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Film animasyon olarak gayet iyi, fakat çocuklara uygun değil. Küfür çok fazla o yüzden küfürlü espiri sevmeyenler gitmesin. Konu çok hafif. Benim çok boş vaktim var başkada bir işim yok derseniz gidin.
okan s.
okan s.

18 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Yorumları okuyunca çok şaşırdım. Yorumcular filmi ya izlemeden yazmışlar yada ben başka bir filme gittim. Bir tek gülünecek esprisi olmayan düz bir animasyon filmi. İzleyicinin yarısı filmin arasında salonu terk etti. Biz de ikinci bölümde bişeyler olur diye beklediğimizle kaldık. Arkama takıp götürdüğüm 6 kişiye de rezil olmak cabası.