Duygu S.
3 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Malesef ki begenemedim , uyarlamaymis cok belli oyle sacma olmus ki hatta izlerken de dusundum hic turk sinemasi isi degil cok ozentice olmus die hayir uyarlarken sunu akil etseydiniz bari 18 yasindaki adam liseye mi baslar
Filmi çekenler sanırım hayatlarında hiç köy görmemişler. Sözde kötü bi ev gösterecek, bir çok insam için küçük villa o ev. Kızla çocuk yemek yerler evde. Allahım (!) şöminede odun yanar, loş bir ışık harika bir masa. Nasıl bi köy eviyse artık... Kızda köyde yalnız yaşıyo herhalde 來çünkü başbaşa yemekler, efenim hastalanan çocuğun başına ıslak havlu koyup tavuk suyu çorba yapmalar... Allahım ağlayacağım... Klişe, basit, gerçeklikten uzak bir film olması nedeniyle Yarıda bırakıp kapatmaktan başka çare bulamadım Gerçekten bu kadar uzak yönetmenler film çekmesin arkadaş ya