Bizans Oyunları
2,2

Engin Yüksel
Engin Yüksel

28 Mart 2016 tarihinde eklendi
bol küfürlü absürd komedi tarzında iyi ya da kötü diye nitelendirmekten öte gülüp geçinilecek bir yapım 5/10
senuzulme123
senuzulme123

6 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Aile ile izlenemeyecek bel altı esprilerinin gırla olduğu, komik olmayan fakat en azından diyerek farklı bir temaya sahip olduğu için izleyecek başka bir şey bulamadığınızda izlenebilecek bir film. Teması itibariyle aynı tezgahtan çıkmış filmlere nazaran daha farklı bir iş olduğu için berbat olduğunu düşünmüyorum.
xaures
xaures

12 Nisan 2016 tarihinde eklendi
gani müjdeden hiç beklemediğim bir flim. Bölüm bölüm dizi flim çekse daha fazla reyting alırdı. Olmamış. zaman kaybı
DÖNDÜ O.
DÖNDÜ O.

22 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Güldüren sahneleri var. Fakat çok abartılı küfürler kullanılmış. Ayrıca obanın kapısının açılması olayında yavru eşeğe iğne gibi bir şeyin atılması,hayvanın canının yakılması hiç yakışmamış. Düşünülmesi gerekirdi. Çok fazla cinsellik teması işlenmiş,abartılmış.Ailece gidip izlenecek bir film değil.
Okan C.
Okan C.

26 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Filmi dün izledim gerçekten vasat bir film yönetmeni gani müjde olmasına rağmen ben beğenmedim pek fazla 3-5 sahnesi var komedi olarak ımbd puanı 3.5-4.5 arası olur diye düşünüyorum.
SafaLfidan27
SafaLfidan27

20 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Vasatın üstü bir Türk absürt komedi filmi. İzleyecek hiç bir şey yoksa bile belki şans verilir. daha profesyonel olmasını dilerdim...