Ahmet D.
13 Ekim 2016 tarihinde eklendi
oyuncu kadrosunun zenginliği ve kalitesi beni bu filme götüren ilk etken oldu..filmde küfürlü esprilerin ve zaman zaman erotizmin olduğu bi gerçek..küfürsüz kaliteli esprilerinin de olduğunu unutmamak gerek..sonuç olarak kaliteli bi film olmuş iyi ki gittim diyebilirim..ben doyamadım seyre..
Devamlı "parama yazık" denen arkadaşlar essas 2 çay parasından bahsediyorlar, ve sanki dünya batmış gibi davranıyorlar. Gitmeyın, kardeşim bacak açık filmlere! Evde nasılsa porno seyrediyorsunuz. Bizans Oyunları iyi ve neşeli bir film. Buna hiç, ama hiç gülmeyen kişilerin problemleri var, ve kendi problemleri filme patlatiyorlar. Bizans Oyunları isimli olan filmden neyı bekliyorsunuz onu merak ediyorum? Kurtlar Vadisi mı bekliyorsunuz Gürkan oynuyor diye? Yada "Hay-ho, şu kafirler ne kadar salak" gibi bir hikaye mı bekliyorsunuz? Birden bire, uzun bacak gösteren güzel kızlar sizi çok mu bozuyor? O zaman filme gitmeyın ve 2 çay parası için ağlamayın din kardeşlerim. Leman ve Gırgır kültürü anlayanlar muhtemelen bu filmi eğlenceli bulurlar. 4,5 yıldız.