Film izledim kesinlikle mük bazıları demişki oyunun hikayesi değil bence böyle güzel olmuş oyun hikayesi olsa çok büyük spoiler olurdu oyunu ilk oynayacaklar bence oyunun hikayesini oynarken çözmek iyi bide bu arada five night freddy korsan olarak yayınlandı ama şimdilik sadece türkçe altyazılı
FİLM MÜKEMMEL KESİNLİKLE İzleyin 4.5 puan vermenin sebebi korku filmi olmasına rağmen korkunç yer yok (Var ama anlattıklarından daha az) Bilmeyenler bile izleyebilir ve son sahnesinde Fıve Nights at Freddy's ın orjinal müziği olması MÜKEMMEL BİR FİLM!!!!!!!!
2014 de ünlü olan oyunun 10 tane oyunu çıkması ve sonrada filmi çıkması hikayesi geniş hayranı fazla olan bir oyun&film mükemmel bir film ve 2. filmde bekliyoruz(zaten filmim sonun da duyurmuşladduyurmuşld
Ben bu filmi izledim ve çok eğlenceliydi aslında oyundaki hikayeyle aynı olmaması filmi daha dikkat çekici yaptı film çöok güzeldi 4 vermemin sebebi, bazı sahnelerde fnafa uymayan türde sahneler vardı yani çocukumsu onun haricinde çok güzeldi tavsiye ederim