JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
8 Mart 2010 tarihinde eklendi
Scorsese nin biraz vites düşürdüğü,iddiasız, daha küçük bir film.Herkese göre olmadığı kesin ama üst düzey oyunculuklarıyla öne çıkan,yaşayan en büyük yönetmen Martin Scorsese nin ilginç bir denemesi.
Nicolas Cage’nin sadece aksiyon filmlerinde oynayan bir sinema oyuncusu olmadığını bize hatırlattığı filmlerinden biri...İyi bir performans sergilemiş Cage ambulans şöförünün içine düştüğü ruhsal çöküntüyü iyi yansıtmış.Oldukça hareketli başlayan film sonlara doğru durağanlaşıyor ve sonlara doğru ambulans şöförünün psikolojisine daha fazla eğiliyor.Bence izlenmesi gerekir 10/7.5
Yaşamın Kıyısında” (Bringing Out the Dead), Nicolas Cage’in etkileyici performansıyla dikkat çeken bir film. Yönetmen Martin Scorsese, New York’un karanlık ve kaotik gece hayatını derin bir şekilde aktarırken, filmin temposu zaman zaman ağır ilerlese de karakterlerin içsel çatışmaları ve Cage’in duygusal yoğunluğu izleyiciye güçlü bir deneyim sunuyor. Görsellik ve atmosfer başarılı, senaryo ise bazı bölümlerde zayıf kalıyor; genel olarak sürükleyici bir yapım.