Sihirbazlık Okulunda Bir Türk
1,8

Mehmet Y.
Mehmet Y.

3 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Çok iğrenç bir film olmuş.Filmin 30 dk izledim dayanamadım ve dışarıya çıktım.Türk sinamasindaki yerini kesinlikle hak etmiyor.Boşuna paranızı verip te izlemeyinn...
Zihni U.
Zihni U.

13 Nisan 2016 tarihinde eklendi
Hergün sınırları zorluyorlar, daha ne kadar kötü film yapabiliriz acaba? En kötü nasıl olur? Para kazanmak için nasıl basit, ahlaksız, iğrenç espirilerle dolu bir film yapabilirim? İşte bu soruların cevabı bu filmde...
Sebahattin U.
Sebahattin U.

31 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Bu filmi dün izleme şanssızlığım oldu.Filmin adı cezbedici nedeni Harry Poter filminin hayranlarının ister istemez gitmek isteyeceği ve merak uyandıran bir fim.Bütün bunların yanında ismi ince elenip sık dokunulmuşa benziyor.Oyunculukta iyi.Senaryosu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bu filmde benim 32 dişimi gösteren bir replik olmadı.Böyle bir replik olmazsa ben o filme komedi filmi demem,diyemem.Senaryosu bu kadar kötü olmamalıydı..
zihnice
zihnice

28 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Gitmeden ve hiç izlemeden yorumları okuyarak en çok güldüğümüz film olmuş :)
Gokhan A.
Gokhan A.

10 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Ben hayatımda bu kadar saçma sapan bir film izlemedim salonda zaten 4 kisiydik yari da iki kişi ve bende dahil olmak üzere salonuterkettik o yüzden bütün seanslar 0 cekiyor
Sevinç Y.
Sevinç Y.

13 Haziran 2015 tarihinde eklendi
BERBATTI HİÇ AMA HİÇ BEĞENMEDİM SALONU TERK ETTİK ARKADAŞ GURUBUMLA.
Karinca D
Karinca D

6 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Ben filmi çok beğendim güzel film devamı gelicek mi acaba kötü eleştiri yapanlar olmuş ama bence film on numara
Eren B.
Eren B.

1 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Arkadaşlar olayı parodi olarak düşünmeyin . Harry Potter çakması olarak ya da sözlükten alıntı olarak da düşünmeyin. Aslında bunu bir film olarak düşünmeyin çünkü bu çok ticari ve aşağılatıcı bir şaka. Abicim bu nasıl bir şeydi gözünü seveyim. Bu kadar mı düştük. Verdiğim paraya yanmadım, boşa giden zamanı da göz ardı edelim. Asıl beni üzen verdiğim paranın buna gitmesi, hasılatına katkı yapmış olmam. Kendimi " Olsun , görmüş olduk" diye bile avutamadım. Gitmeyin pişman olursunuz.
Hasan T.
Hasan T.

22 Haziran 2015 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kötü film. yazıklar olsun. tüh size. saçmalık gerizekalı bunlar
Emre S.
Emre S.

10 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
filmi izlemedim ama eleştiriler gerçekten güldürdü arkadaşlar o senaryo çalıntı diyen salaklara sesleniyorum bu film bir uyarlama filmi senaryo tabiki aynı şekilde kalıcak.. buna çalıntı diyecek kadar bilgisizsiniz..
haluk alp c.
haluk alp c.

1 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Bir film kötü olabilir ama çok çok çok çok kötü olmamalı. Yaklaşık 25 dakika sonra çıkmak zorunda kaldım, sonuna kadar izleyenleri tebrik ediyorum. İğne ucu kadar bir film değeri yok, ucuz güldürmeyen mizahla parodiyle gişe yapma peşine düşülmüş. Hayatımda izlediğim en kötü yapımlardan biri. Salondan sonra karaciğerim acıyordu o derece kötü bir yapım (film demeye dilim varmıyor).
OSMAN C.
OSMAN C.

5 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Berbat bir film hadi bari çakma bi film yapıyonuz onu düzgün yapın.
bahar a.
bahar a.

24 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Bu filmi Harry Potter'a benzetmeye sadece çalışmışlar ama olmamış. Ben bir Harry Potter hayranı olarak bu filmi güzel bulmuyorum.Çünkü bildiğin dalga geçmişler. Küfürle komedi yapmaya çalışmışlar. Ama hiç güzel değil.
Ufkun Ç.
Ufkun Ç.

6 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Hayatimda izledigim en berbat filmdi.Bu kadar boş film nasıl vizyona koyulmuş anladim.Yarim saat gulmek icin bekledim ama hicbir komik sahne yok.Filmde gülünen tek sahne adamın isminin Mehmet Kocero olması sanırım.Tamam emek verilmiş olabilir ama bu kadar berbat bir filmlede sahneye cıkılmaz gercekten.Verdiginiz paraya yazık gitmeyin
Yusuf H.
Yusuf H.

9 Haziran 2015 tarihinde eklendi
afişine bakıp fragmanındada bir kaç komik sahneye kanıp gittiğim iğrenç filimler arasında eklendi bu film boşuna paranızı harcamayın bu filme hayatım boyunca gittiğim en rezil film