Çocuklarla birlikte izleyebileceğiniz muhteşem bir animasyon film. Serisi olmalı. İlk dakkalar biraz sıkılabilirsiniz fkt özellikle ikinci bölümden sonrası çok etkileyici
Ne boş insanlarsınız ya. Allah ın dininden haberiniz var mı merak ediyorum cidden. Sanki hz. Bilal islama girdiği peygamberimize inanıp müslüman olduğu için o cesareti göstermemiş gibi. Adam ezan okumasıyla ünlü ne bi şehadet getirmiş nede bir ezan okumuş animasyona bak görende müslüman değil hristiyan sanır. bunu işin aslını bilmeyen bi çocuk izlese Hz.Bilal in müslüman olduğunu bilmesi imkansız.ne islamdan ne peygamberden nede hz. Bilal in müslüman olduğundan bahsedilmiş. aptalın biride yazmış oraya islamdan çok özgürlük eşitlik anlatılmış bu yüzden sevdim diye mal sana bu şekilde davranmanı söyleyen islam zaten. hey Allah ım ne biçim mallarla aynı havayı soluyoruz. cinleriim tepeme çıktı. adam gibi aslına uygun yapacaksanız yapın yoksa insanların beynini yıkamayın. zaten bi sürü beyinsiz var.