Senaryo biraz saçma, oyunculuklar vasatın üstü ve o vampirin çocuğu role uygun değil başkası olmalıydı bence. Onun dışında söylenecek pek bir şey yok merak edip izlemek isteyen vakit geçirmek için bakabilir.
Mantık hataları tavan yapmış, şımarık çocuğun herşeyi daha beter hale getirmesi klişesi ile harmanlanmış, biraz ciddiye alarak yapsalarmış güzel olabilecek bir film. Resmen detayları boş ver deyip geçmişler.
Film ilk 40 dakikasına kadar sakin bir şekilde ilerlerken, sonrasında birden değişik farklı bir konuya geçiş yapıyor. Bol kan, vahşet, klişe dolu bir hal alıyor. Biraz da gereksiz uzatmışlar. Benzer türlerine göre daha sürükleyiciydi ve sonuna kadar kendini izleten bir yönü vardı. Yine de çok fazla beklentiye girmeden izlenebilecek orta halli bir film.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.