Sully

Dogukan Eren
Dogukan Eren

2 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Tom Hanks, bir aktör bu kadar mı iyi olur, kesinlikle tavsiye ederim, özellikle yardımcı pilotun son sözüyle bitirmeleri ayrı bı keyif katmış filme, kaçırmayın derim
Ayse Ö.
Ayse Ö.

1 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Gerçek yaşam hikayelerini böyle usta usta oyuncuların yorumuyla izlemeyi çok seviyorum. Çok güzeldi . Oynamadılar yaşadılar resmen !!!
Seda Y
Seda Y

19 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Ben filmi oldukça beğendim.Tom hanksın yaşlılık hali daha samimi.Film olarak arada uykusunu getiren anlar olabiliyor.puanım ondan dört buçuk.Holywood filmleri ağır oluyor .Bu gayet her dakikası meraka sürükledi beni .İzlenmesi gereken filmlerden. uçak reklamı yazmış birisi değil olaydan esinlenmiş.Çünkü; gerçek bir olay.Uçak merakım hiç olmadığı halde izledim.Uçak merakınıda kapsamıyor.Amerikanın bazı kötü süreçleri olduğunu gösteriyor.O konuda kısmi bir reklam olabilir..
Emre Top
Emre Top

10 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
bence mükemmeller. oyuncular, çekim vb tümü mükemmeldi. spoiler:
Emre Y.
Emre Y.

23 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Gerçek hikaye olmasının yanında, Tom Hanks'in muhteşem oyunculuğu ve konunun gerçekten bir kahramanlık hikayesi olması filmi size hiç sıkılmadan izlettiriyor. Film bittiğinde kesinlikle tekrar izlemek istiyorsunuz. Tek kelimeyle muhteşem bir film