güzel bir film... ama biraz ağır gidiyor... gerçi bu da merakı canlı tutuyor ama ben yinede biraz daha hızlı olmasını tercih ederdim :) oyuncuları begendim bu film için biçilmiş kaftanlar gerçekten... bence izlenmesi gereken bir film...
Gizli Gerçek kesinlikle bir Robert Zemeckis dehası.Olaylar başlar başlamaz sanki klasik,tek düze konu üstüne kurulu o vasat filmlerden biri duruyor.Ama aslında büyük bir yanılgı içinde olduğunuzu ve filmin ilerledikçe konular değişmeye her şey alt üst olmaya başlayınca durumu anlıyor ve başta söylediklerinizden pişman oluyor ve utancınızdan kızarıyorsunuz.Ağır temposu belki de filmin en önemli unsuru.Bununla birlikte yaratmış olduğu gerilim,hayaletin korkunç sırrı sizi filme bağlıyor.Hele hele Harrison Ford ve Michelle Pfeiffer'ın mükemmelden de öte performansları yok mu?Oyunculuğunda böylesi gerçekten.Gizli pencere süpriz finaliyle,her saniye değişen olaylarla dizginleri ele alıyor.Daha ne söylenir?
Bence film cok iyiydi! Gerile gerile bir hal olduk hep beraber arkadaslarla sinemada!Film biter bitmez fırladım ayaga ve arkama doner donmez ne goreyim,millet birbirinin icine girmis ve bembeyaz suratlarıyla hala andon andon perdeye bakıyorlar!Kısacası cok sıkı bir gerilim!!!
e yani bence başarılıydı.. harrison ford ve michelle pfeiffer'in başrollerde olması da büyük bi katkı.. izlerken cidden insanı ürkütüyor.. küvet sahneleri cidden güzel çekilmiş:)) izlemekte fayda var..
Konusu çok durağan geçti. Aradan yarım saat geçti halen birşey yok, "e hadi birşeyler olsun artık" diye söylenmeye başladım. Bana kalırsa bu filmi 2 saate yaymanın bir anlamı yokmuş, 1 buçuk saatte konu hızlı hızlı işlenseydi insanlar sıkılmazdı en azından film daha tatmin edici olurdu. Klasik bir gerilim hatta bazı sahnelerde olayları önceden tahmin bile ettim hiç şaşırtmadı beni. Michelle Pfeiffer'in oyunculuğu bile pek kurtaramamış filmi.
film çok mükemmel bir filmdi.harrison ford a zaten diyecek laf yok.filmin oyuncuları da konusu da senaryosu da iyiydi.finalini az çok tahmin ediyorsunuz ama olsun artık o kadar da...