emreavcar
27 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Wes Craven'ın seriyi ne diye bu kadar uzattığını anlayamıyorum. Ne de olsa artık Ghostface bizim için yeterince korkunç olmaktan uzak. Ve de hala neden katiller ikişer olarak ortaya çıkıyorlar ? Sevenleri ilkini, hiç tanışmamış olanlar ise ilk ikisini izlemekle yetinmeliler bence. Kısacası 'Scream 3'ten uzak durun... (3/10)
buda güzel üçüde güzel aslında scream serisi bambaşka bir tür olarak beyazperdede yerini fazlasıyla bulmuştur bence gayet kaliteli bir yapım diyebiliriz daha iyisi olabilirdi tabi ama buda güzel derim ben
o kadar iyi bir film değil ama güzel sürükleyici bir film diyebilirim.çığlık zaten gerçektende bir ekol ve en iyi giden korku serisi.senaryo basitti.çığlık 1 zaten bir korku klasiği bence.2 bence hayal kırıklığıydı.3 ise 2 den daha iyi bence.2 den daha çok korkacağınız kesin.izlenebilir bir film.
ya yorum için geç kaldım ok ama ilk ve ikinci bölümden sonra cidden izlemeye değmicek bi kalitesi (!) vardı.. o kadar korku filmi izledikten sonra bunun türüne korku/gerilim demekle diğerlerine haksızlık yapmış olurum.. izlmeye gerek yok bence..