Arribas
9 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Daha iyi bir film beklerdim doğrusu ama hayal kırıklığı oldu benim için film.Bu oyuncu kadrosuna yazık olmuş.Bir kere güldüremiyor film çünkü çok aynı tarz ve basit diyaloglar komik olmayan bayağı espriler ama oyuncular elinden geleni yapmış ve iyi oynamışlar ama kurtaramamışlar.Tek hoşuma giden yer finalde en sevdiğim filmlerden birine yaptığı göndermeydi.
Taksici fikret ve hikayeleri güzel ama cok zorlamaydı sadece açıkçası 2 hikayeyi cok severek izledim oda 2 sevgili arasında kalan Faruğun ve kızı kaçırılan Cenkin hikayesiydi Ecel sahnesi ve Cenke oyun oynamaları cok iyiydi ama malesef geriye kalan hikayeler cok zorlamaydı oyunculuklar iyiydi ama dediğim gibi seneryo cok boştu izlerken cok sıkmıyordu asma bitsin dedirmiyorduda ama sinemada izlenebilecek bi yapım değil açıkçası ben tvde izledim ve pişmanda değilim para verecek kadar iyi bir yapım olmamış Kadro sağlam oyunculuklar iyi ama seneryo boş dediğim g,ibi benim gözdem bu filmde Algı eke ve Erken kolçak köstendilin oyunculuğdu evde izlenebilecek güzel bi yapım ama para verilemez Puan 10 / 6 seneryoyu sağlam tutsaydınız en azından 8 puan olabilirdi
şu kadro bir araya gelip çay bahçesinde otursa muhabbetleri daha komik ve izlenir olurdu. küfürlü esprilerle garantiye oynanmış ama berbat ötesi olmamış
Bu filmde hayaller paris hayatlar muş olayi gercekten yaşadım ne kadar kötü senaryo olmuş oyle ne bi amaca ulaştı ne bi olaya bagladin sacma sapan biseydi sözle komediydi ama hic gulemedim kısacası izlediğim filmlerin aralarinda en izlenmeye değmeyecek bi calismaydi...
Kadronun harika olduğu bir film bu kadar iğrenç olabilir? Fragmanina günlerce guldum belki ama size yok artık diyorum.izlemeyin, fragmanda daha çok gelebilirsiniz..
spoiler: Berbat bir film. Sürekli küfrederek komik olmaya çalışmışlar ama onu da başaramamışlar. Berbat ötesi bir film. Paranıza da zamanında da yazık olur. Ben pişmanım. Bir iş için oyalanmam gerekmese sonuna kadar izlemezdim!
Filmin kadrosu mükemmel ancak bu kadroyu biraraya getirip ben bunlarla en berbat filmi nasıl yaparım diye düşünsen bile bu kadar iğrenç film yapamazsın. Yönetmene ve senariste selamlarımı yolluyorum.Heba olan bir buçuk saatimi de bunlara helal etmiyorum. Kesinlikle önermiyorum arkadaşlar. He diyorsanız ki iki saatimi ve paramı çöpe atmayı seviyorum, o zaman gidebilirsiniz.