Benim son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi. Tekrar izleyelim deseler tamam der ve hiç sıkılmadan izlerim tekrar. Ya muhteşem bi film. Küfür yok. Aileyle gidilebilir.
çok güzel bir film mutlaka ama mutlaka izlemenizi tavsiye ederim murat(ozan) popçu burak(hakan) rockçu aslı(zeynep) gazeteci yayıncı iyi seyirler :) :) :)
İzlediğim en güzel türk filmlerimden biriydi konu güzel kız güzel erkekler yakışıklı filmin geçtiği memleket güzel ee sorun Harika bi film olmuş filmde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum Haftasonunu güzel geçirmek isteyenlerin en yakındaki kardeşim benim matinesine bilet almasını tavsiye ediyorum
Bence çok güzel bir film. Sevinçli komik duygusal heyecanlı bir film. Ben daha bu filmden yeni çıktım. Ve çıkar çıkmaz bu yorumu yaptım. Eşoleşeklerden başka küfür yok. Bu filmle üzgün girdim neşeli çıktım sizde gidin...
Tek kelimeyle BA YIL DIM en başta delibala gitmek istiyodum ama buna geldim. Insana hic beklenmedik anda bisey yaşatti yonetmen yani sinemaya suan gidecrklerin yerinde olsam kesinlikle ve kesinlikle kardesim benime giderdim film 2 saat ve o 2 saat boyunca hic sıkılmadımm hatta filmin bitmesini istemedimm. Oyunculara bayildim muratla buraka bisey diyemem zaten. Filmi o kadar cok begendimki kuzenimle tekrar gitmeyi düsünuyorum ben kolay kolay her yapitin filmini begenmem bunu begendiysem demekki gercekten güzel bir filmdir ikisi rolunün hakkını fazlasıyla vermis. Komedi ve dramin oldugu bu filme gitmeyecek kisiler eminimki cok pisman olacaklardir ben zaten murat boz ve burak özçivitin büyük hayranı ve fanlarıyım burak özçivit bnm memleketimden antepli oldugundan daha bi cana yakın ve daha iyi geliyo ama murat bozunda bende ayrı bir yeri var zaten. Bu filme gitmesen üzüntüden ölürdüm herhalde.Uzun lafın kısası tek kelimeyle mükemmel... (Bu arada aslı enver de çok iyiydi murat boz ve burak özçiviti anlatmaktan onu unuttum.) ☺
Hayattan birkaç saat uzaklaşayım ve kendimi iyi hissedeyim diyorsanız, bu film tam size göre. İçinizi ısıtan bir samimiyet var. Oyunculuklar, replikler hiç eğriti, zorlama değil. Murat Boz tüm sevimliliği ile gönülleri fethediyor herzamanki gibi. Burak Özçivit ise karakter oyunculuğuna geçiş yapmış. Karakteri müzisyen diye zorla şarkı söyletmemeleri çok ince bir nüans. Aslı Enver deyince sımsıcak gülümsemesi hiç konuşmasa bile yeter dedirtiyor. Sanki sen bu filmde kendin ol ve eğlen demişler. Gülme garantili bir film. Bir tutam trajedi, bir tutam dram. Herşey tam dozunda