Kardeşim Benim
3,2

Özlem P.
Özlem P.

18 Ocak 2016 tarihinde eklendi
filmi eşim ve 8 yaşındaki oğlumla birlikte izledim..tek bir küfrün ve belden aşağı esprinin olmadığı sıcacık samimi bir film..gitmeden evvel işin aslı çok da bir şey beklemiyordum.ama bizi oldukça yanılttı...filme çamur atanlara sakın aldanmayın..gidin ve izleyin..emin olun yüzünüzde tatlı bir tebessümle çıkacaksınız sinemadan..
bunyamin29
bunyamin29

20 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Kesinlikle tavsiye ediyorum kardeşlik duygusunu anlatan bazen güldüren bazen duygulandıran harika bir film olmuş.Oyunculuklar tam oturmuş ailecek izlenebilecek güzel bir film.Harika bir yol hikayesi ile sinemadan çıkıldığında güzel bir his bırakıyor insanda..
Murat K.
Murat K.

25 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Her ne kadar 'modern' Türk sineması bizlere farklı işler izletsede hala daha bazı seyirciler ve sinemacılar Yeşilçam ruhunu yeniden yaşatmaya çalışıyor adeta o günleri mumla arıyorlar. Kardeşim Benim,belki böyle bir hedefle yola çıkmamış ancak enfes bir Yeşilçam filmi olmuş.Murat Boz'un oyunculuğu ustaların karşısında biraz sırıtsada neticede filmin gişeye ihtiyacı var deyip bu küçük 'olmamışlığı ' atlıyabiliyoruz. Gözlerinizden yaşlar süzülürken kahkahalar atacak, tam 'nereye bağlayacaklar filmi?' derken sizi şaşırtacak güzel,uğraşılmış, emek verilmiş bir film.İyi Seyirler!

DİP NOT:Filmde Ataol Behramoğlu'nun 'Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var' şiirine Burak Özçivit'in sesinden mükemmel bir de gönderme var.
Tolgakocak
Tolgakocak

29 Haziran 2023 tarihinde eklendi
cok güzeldi beğendim ne zamandır izlemeyi düşünüyordum bugüne nasip oldu bence murat boz ile burak özçivitin uyumu gayet başarılıydı komedi kadar dramda vardı cok güldüm çoğu zamanda hüzünlendirdi murat bozun şarkıcılığı kadar film oyunculuğuda başarılı umarım ileriki dönemlerde dizilerdede rol alır aslı enveride unutmamak lazım gayet samimi bir şekilde oynamış kavak yellerinden beğendiğim oyuncuydu en sevdiğim sahne düğün sahnesiydi 10/7
Duygu M.
Duygu M.

18 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Yer yer gulup yer yer aglayacaginiz guzel bir film.Çok yüksek beklentilerle gitmiyorsaniz hoşça geçecek 2 saat sizleri bekliyor.(Yan rollerdeki; Ahmet Gülhan ve Ferdi Sancar in bulundugu sahneleri izlemekten ozellikke zevk aldıgımı belirtmeliyim.)
Gizem A.
Gizem A.

26 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Annemle beraber gittik ve acayip eğlendik.Filmde hüzünlü sahneler de vardı.Hoş vakit geçirilecek çok sıcak bir film olmuş..
Sahara B.
Sahara B.

24 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Film yaşamdan gerçeğe yakın karelerle oldukça başarılı bir çalışma olmuş. Murat Boz kendisini belki de oynamış. Her zamanki sempatik tavırlarıyla filmin izlenmesinde büyük rolü var. Burak Özçivit'i filmdeki gibi rollerde daha sık görmeliyiz. Aslı Enver, her zaman büyük bir hayranlıkla izlediğim karakter. Film, oldukça eğlenceli. Bizlerin her zaman ulaşılmaz olan yıldızlar olarak gördüğümüz ünlülerin de bizler gibi sorunları olabileceğini gösteriyor. Herkese izlemesini tavsiye ederim.
admin f.
admin f.

31 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Gercekten izlemeye deger bir filim hic suphesiz ki en komik sahneler sunnet olacak coxugun babasinin oldugu yerler burak ve murat iyilerde ama bana gore asli enver daha iyiydi kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim
Mehmet E.
Mehmet E.

8 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
Filmde düğünden kaçma sahnesinde arabayi murat boz kullaniyor ancak araba stop ettiğinde direksiyoda burak ozcivit gözüküyor. Hata...