etamoz
1 değerlendirme
7 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Nefis bir film, çok çok çok güldüm. Senarist ve yönetmen Selçuk Bey'i tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Senelerdir bu kadar gülmemiştim. Çok zekice kurgulanmış binlerce espri, küfür yok denilecek kadar az, sanıyorum 2 kere duydum. ayakta alkışlıyorum, emeğinize, ruhunuza, beyninize sağlık.
Öncelikle ''Ali Baba Ve 7 Cüceler'' bence tamamen fiyaskoydu.Eğer Ali Baba'ya 3.5 puan veriyorsanız bu filmin hakkı 4 puandır.Hatta 4.5 puandır.Kar amacı güdülerek yapılsa bile güldürüyor.Bana göre bu ekibin en büyük hatası başrolden çok yardımcı karakterleri göstermeleridir.Ahmet ve Murat ikilisinden çok Rasim Öztekin'i izledik açıkcası,Ahmet ve Murat ikilisini daha çok görmek isterdim.Yer yer sıksa bile güzel ve eğlenceliydi.
Vasat senaryo birinci filmle aynı tek fark mevzunun düğün değil sünnet olması ilk filmi çok beğenmiştim tv de bazen denk geliyo bakıyorum onuda bi zamanlar nasıl beğendiğimi pek analyamıyorum.SON olarak bu ekibe saygımı kaybettim bide kullanıcıdan 3.6 gibi puan almış inanınlır gibi değil
Pazar günü gitme şansımız oldu. Ilk filmide büyük bir keyifle izlemiştik ve bu 2. film cidden ilkinden daha komik ve eğlenceli olmuş. Komedi filmlerine gitmemdeki tek amaç gülmektir. Yeterince güldük ve keyif aldık. Aklıma takılan sadece spoiler: 2 tane küfürlü sahne var onun dışında küfürsüz komedi kategorisine eklenebilecek bir güldürü filmi diyebilirim. Yerli komedi seri filmlerinde genelde ilk filmdeki tadı alamazsınız fakat Düğün Dernek 2 cidden ilk filmin üzerinde güldürü ve heycan sunuyor. Gülmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim.
kesinlikle tavsiye etmiyorum.ilk yarı uyuma garantili ikinci yarıda biraz hareket var ama değermi gitmenize asla.ilki gibi keyif alacağınızı düşünmeyin.internete düştüğünde seyredin en iyisi.sinemada buna vakit harcamak çok gereksiz.
Filmi Bugün İzledim Tek Kelime ile Şahane. İlk Filminden Daha iyi Olmuş. Beni Tek üzen Şey Bu Ekip O İki Diziyi yapmayacaktı. Orada Çok Espri Tükettiler. Televizyonda Harcandı Çoğu Espri. Sürekli Film yapsalar Daha Bi El Üstünde Olurlardı. Bende Sivas Şarkışla'lıyım Memleketimden Selçuk Aydemir Gibi Bi Kafa Nasıl Çıkmış Hayret Ediyorum. Selçuk Aydemir 1, Burak Aksak 2. Zamanımızın Kaliteli Komedi işi Yapan isimleri. Diğerleri "Ya Tutarsa" Diye Çekilen İsraftan Öteye Gitmeyen Saçma Sapan, Türk İzleyicisini Aşağılayan -ki Birazda Ondan Anlıyor Seyirci Aslında. Filmler. Bir An Önce 3. Filmi Bekliyorum. "Leyla ile Meczup" :) Ama Umarım Seneye Olmaz. Biraz Espri Biriksin ki Tekrara Girmesinler. Teşekkürler Düğün Dernek Ekibi.
Üzülerek yazıyorum ama film çok kötü. Komik değil bikere.. Zaten komedi olmayınca senaryo sıradanlaşıyor.. Sırf, TV Dizilerine destek amacıyla gittim.. Verdiğimiz para da Helal Olsun.. ;)