Düğün Dernek 2: Sünnet

İsmail Atmaca
İsmail Atmaca

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Bazı sahnelerde Dinimiz olan İslamiyet ile ilgili şeylerle alay ediliyor şikayetçiyim. Izlenmesini tavsiye etmiyorum
Ilayda Ç.
Ilayda Ç.

6 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Hayatimda izledigim en guzel film tum oyuncularin ellerine kollarina saglikk tum ictenlikleriyle oynamislar.Tekrarda tesekkur ediyorum. Buyuk bir hayraniniz olarak ricayla dugun dernek 3 bekliyoruz.☺
Mustafa Ç.
Mustafa Ç.

7 Aralık 2015 tarihinde eklendi
spoiler: Mükemmel bir ikinci perde olmuş. Üçüncüde Tüpçü Fikret evlenecek diye düşündürüyor.
Muhammet Şifa C.
Muhammet Şifa C.

10 Aralık 2015 tarihinde eklendi
son zamanlarda komedi olarak izledigim ve izlenmeye degicek nadide yapımlardan başı ceken bir film.. gercekten igrenc aptal saptal espiriler yaparak kara mizah yapıp bunu komedi diye satmaya calışanlara gercekten cok güzel cevap vermiş bir film olmuş ellerine saglık.. gözlerimden yaş geldi gülmekten...herkeze fazlasıyla tavsiye ederim kesinlikle izleyin..
Mehmet A.
Mehmet A.

12 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Filim benim için en başında bitti nedeni elhamdülillah müslümanım ve benim en kutsal değerlerimle resmen dalga geçilip algı yapılmış okadar igrendimki anlatamam....kelimei şehadetle tekbirle kelimei tevhidle vs resmen basite almışlar yazıklar olsun...
Beyza Y.
Beyza Y.

17 Aralık 2015 tarihinde eklendi
İlk filmiyle karşılaştırma yaparsak bence daha güldürücü ve sıcacıktı. Esprilerin ardı arkası kesilmeden geliyor ki birine gülerken diğerini duymaz hale geliyorsunuz. İnanınki izlerken gözümden yaş geldi gülmekten. İzleyin pişman olmayacaksınız..
Mahir E.
Mahir E.

20 Aralık 2015 tarihinde eklendi
beklentinin üstünde degil daha beter altındaydı bana kalırsa ilki daha eglenceliydi filimde bir iki sahne dışında geri si abartı ve izleyiciler abartıyor tamam senarist ve oyuncular iyi ama bana kalırsa sıktı 3. gelecektir kesin :D
Cihangir A.
Cihangir A.

22 Aralık 2015 tarihinde eklendi
test test test test test test test test test test test test test test test test test test
umit o.
umit o.

9 Ocak 2016 tarihinde eklendi
birinci filme göre konu hızlı ilenmiş ancak komikti ve keyifliydi stres atmak ve bol bol gülmek için gidilmeli...
Emine S.
Emine S.

11 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Gerçekten beklentimi karşılamadı !! Hiç komik değildi espiri yoktu çok sıradandı.Tavsiye etmiyorum :(