Düğün Dernek 2: Sünnet

ılgın
ılgın

9 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Gitmek icin sabirsizlikla bekledigim film , beni hayal kirikligina ugratti. Tavsiye etmiyorum.. ...
Suat A.
Suat A.

9 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Bu nasil bir film. Seyirciden cok oyuncu gulermi.konu desen sacma sapan. Az ordan az burdan almis biyerede baglayamamis. Mustafa keser neden var. Nuket duru niye var. Ne anlatmak istemis yonetmen. Dugun dernek 1 i de ahmet kuralin kendi oyunculugu tup sahnesiyle kurtarmisti. Bunu kendi.ne mal etme yonetmen kardes. Sen bu isi bilmiyorsun ki hakettini bu filmde aldin sen. rezil etmissin filmi. Verilen paraya ayrilan zamana yazik. Insallah fugun dernek 3 ncusunu yapmassiniz.
bayram b.
bayram b.

7 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Bence gayet kötü.Yaklaşık 5 yerde güldüm. birincinin yanına bile yaklaşamaz.

Neden 100 karakter yazmak zorundayız.
Burak H.
Burak H.

9 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Gittigimize pisman olduk hic guzel degildi. Toplasan dort bes kere gulmusuzdur. Bekletinin cok cok altinda para vermeye degmez
Rabia M.
Rabia M.

7 Aralık 2015 tarihinde eklendi
İlk filmde ne kadar eğlendiysem ikincide bir okadar sıkıldım. Keşke bukadar acele etmeyip daha kaliteli bir film çıkarsalardı. 3. çıkmaz umarım..
Nurullah Z.
Nurullah Z.

11 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Filmde tek bir kere gülmedim. Saçma sapan olaylar dizisi. İlk filminden çok daha kötü. Bu filme gülenin aklından şüphe ederim.
Filiz D.
Filiz D.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

23 Aralık 2015 tarihinde eklendi
ayırdığım zaman için pişman oldugum filmlerden birisi malesef. İlk 20 dakikada cikmadigim icin pismanim. Yazik.
Seker P
Seker P

24 Aralık 2015 tarihinde eklendi
kesinlikle tavsiye etmiyorum.ilk yarı uyuma garantili ikinci yarıda biraz hareket var ama değermi gitmenize asla.ilki gibi keyif alacağınızı düşünmeyin.internete düştüğünde seyredin en iyisi.sinemada buna vakit harcamak çok gereksiz.
Bilgi K.
Bilgi K.

11 Aralık 2015 tarihinde eklendi
beklentimin çok altında hani internete düşşe dahi izlemem artık yazık olmuş keşke ara da çıkmak isteyenlere para iadesi yapsalar ve gişeyi o zamandan sonra ölçseler belki filmler daha kaliteli olur.
Batuhan Y.
Batuhan Y.

26 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Berbat.zaten ilk serisi de kotüydu.filmi izlerken bir kaç defa sırıttım o kadar.paranıza yazık gitmeyin
Sinan Y.
Sinan Y.

18 Aralık 2015 tarihinde eklendi
rezalet! işler güçler ve kardeş payı'nın tüm bölümlerini ayıla bayıla izledim. muhteşemdi. lakin bu film tamamen gişeye yönelik, para kesmek için yapılmış. beş para etmez. ilk yarıda çıktık. paranıza, vaktinize yazık... bu ekibe de yazıklar olsun, on numara iki diziden sonra böyle bir rezalet filmle izleyici karşısına çıkılmaz.
kadiridak
kadiridak

6 Ocak 2020 tarihinde eklendi
hep aynı muhabbet şivesi bozuk köylüler, yüzünü komik yapıp komik olacağını sanan insanlar ve kalitesi düşük mizahlar hepsi toplanmış bu film oluşmuş.
Volkan G
Volkan G

24 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Öncelikle sert yorum için şimdiden kusura bakmayın. Normalde izlediğim filmler için yorum yapmam ancak bir kişi bile bu yorumu görüp gitmekten vazgeçerse yorumu yazdığım için harcadığım zaman boşa gitmemiş olacak.

Genellikle Türk filmlerine gitmeye çalışırım. Bu tarz filmlerin nasıl Türkiye'de izleyici bulduğunu anlamış değilim. spoiler: Espiriler 90'lardan kalma, çok basit
. İlkini de TV'de izledim ve ikinciye bir şans daha vermek istedim. Ancak şimdi bu filme giderek kaybettiğim 1 saat 52 dakikayı (+reklamlar ve film arası) geri almak istiyorum. Bu sürede Youtube'da onlarca kedi videosu izleyerek daha fazla güleceğime eminim. Lütfen üçüncüsünü komedi filmi olarak bize sunun.

Daha kaliteli Türk filmleri görmek istiyoruz.
DoniDarko
DoniDarko

14 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Miras yemek gibi bişey bu film için denecek laf 1. film çok güzeldi 2. Film de ne farklıydı.recep İvedik bile değişiklik olsun diye survivora gitti diyorum.
Serra D.
Serra D.

20 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Aslında gitmek istediğim bir filmdi ama gidenlerden hiç iyi şeyler duymayinca paramin boşa gitmemesi için Vazgeçtim. Fakat üzüldüm çünkü sabırsızlıkla beklediğim filmlerden biriydi.