Bu nasil bir film. Seyirciden cok oyuncu gulermi.konu desen sacma sapan. Az ordan az burdan almis biyerede baglayamamis. Mustafa keser neden var. Nuket duru niye var. Ne anlatmak istemis yonetmen. Dugun dernek 1 i de ahmet kuralin kendi oyunculugu tup sahnesiyle kurtarmisti. Bunu kendi.ne mal etme yonetmen kardes. Sen bu isi bilmiyorsun ki hakettini bu filmde aldin sen. rezil etmissin filmi. Verilen paraya ayrilan zamana yazik. Insallah fugun dernek 3 ncusunu yapmassiniz.
kesinlikle tavsiye etmiyorum.ilk yarı uyuma garantili ikinci yarıda biraz hareket var ama değermi gitmenize asla.ilki gibi keyif alacağınızı düşünmeyin.internete düştüğünde seyredin en iyisi.sinemada buna vakit harcamak çok gereksiz.
beklentimin çok altında hani internete düşşe dahi izlemem artık yazık olmuş keşke ara da çıkmak isteyenlere para iadesi yapsalar ve gişeyi o zamandan sonra ölçseler belki filmler daha kaliteli olur.
rezalet! işler güçler ve kardeş payı'nın tüm bölümlerini ayıla bayıla izledim. muhteşemdi. lakin bu film tamamen gişeye yönelik, para kesmek için yapılmış. beş para etmez. ilk yarıda çıktık. paranıza, vaktinize yazık... bu ekibe de yazıklar olsun, on numara iki diziden sonra böyle bir rezalet filmle izleyici karşısına çıkılmaz.
Öncelikle sert yorum için şimdiden kusura bakmayın. Normalde izlediğim filmler için yorum yapmam ancak bir kişi bile bu yorumu görüp gitmekten vazgeçerse yorumu yazdığım için harcadığım zaman boşa gitmemiş olacak.
Genellikle Türk filmlerine gitmeye çalışırım. Bu tarz filmlerin nasıl Türkiye'de izleyici bulduğunu anlamış değilim. spoiler: Espiriler 90'lardan kalma, çok basit . İlkini de TV'de izledim ve ikinciye bir şans daha vermek istedim. Ancak şimdi bu filme giderek kaybettiğim 1 saat 52 dakikayı (+reklamlar ve film arası) geri almak istiyorum. Bu sürede Youtube'da onlarca kedi videosu izleyerek daha fazla güleceğime eminim. Lütfen üçüncüsünü komedi filmi olarak bize sunun.
Miras yemek gibi bişey bu film için denecek laf 1. film çok güzeldi 2. Film de ne farklıydı.recep İvedik bile değişiklik olsun diye survivora gitti diyorum.
Aslında gitmek istediğim bir filmdi ama gidenlerden hiç iyi şeyler duymayinca paramin boşa gitmemesi için Vazgeçtim. Fakat üzüldüm çünkü sabırsızlıkla beklediğim filmlerden biriydi.