Düğün Dernek 2: Sünnet

Özgür A.
Özgür A.

11 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Filmi sinemada izlemeyi düşünmüyordum ama kendimi tutamadım ve gittim. Salon bir hafta geçmiş olmasına rağmen kalabalıktı ve perdede bkm yazısı görülmeye başlandığı anda gülmeye başlayan insanlar oldu. ''İşte bu tür mallar yüzünden salonlardan soğuyor insan''. Bu sinir bozucu durumu bir tarafa bırakıyorum şimdi. ilk filmi izledikten sonra ister istemez çıtanın yükseltilmesi ve ortaya daha iyi bir iş çıkartılması bekleniyor ama maalesef olmamış. Aynı karakter ve aynı espriler bayıyor bir yerden sonra. Filme soluk katsın diye dahil edilen yeni karakterler ise sadece kalabalık oluşturuyor o kadar. Yer yer tebessüm ettiren güzel sahneler var ama hepsi o. Ha şunu da belirtmeliyim yine ilk filmde olduğu gibi samimi bir hava var. Atmosfer bozulmamış ve abartıya kaçılmamış. Siz bilirsiniz ister gidip izleyin isterseniz dvdsinin çıkmasını bekleyin. her iki durumda da çok şey kaybetmezsiniz.
Sarp Baran
Sarp Baran

3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Düğün dernek 1 daha güzeldi. Espri kabiliyeti çok daha iyi olabilirdi.
Serkan K.
Serkan K.

19 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Film tek kelimeyle klasik bir berbat türk komedisi. Film demeye de dilim varmıyor, parodiler ve ezberlenmiş diyaloglar (oyunculuk ta 1-2 oyuncu dışında vasat), kurgusu nerdeyse olmayan, skeç tadında bir film. Son zamanlarda devam filmlerin gişesine güvenip para kazanma amaçlı yapılan bu tür filmler seyirciyi sinemadan soğutuyor (bknz Recep İvedik ve Cem Yılmazın filmlerine). Çok merak ettiğim bi konu da gişesi garanti olan bu tür filmlere neden biraz daha emek biraz daha bütçeli yapmazlar anlamam. bundan sonra kendime gelene kadar türk sineması benim için bitmiştir...
a closed chapter
a closed chapter

1 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
Bazı sahneler gereksiz uzun iken bazıları da boş laflarla doldurulmuş süs sahneler. Sanki kendi aralarında oynuyorlar gibi iki kelimenin başında kahkaha atıyorlar. İlk filme göre çok kötü ama ilkinden başarılı bir şekilde prim yapmışlar.
Balaym
Balaym

21 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Türkiye sinemasında ne yazık ki 2. filmler, ilk filmden kötü oluyor. Aslında ikini filmler bana göre gereksiz. Biraz zorlama ve ticari kaygıyla yapıldıkları için seyirci filmden çıkınca kendisini kandırılmış hissediyor. İnanın üzüldüm filme gittiğime. Oysa her film izlenmelidir anlayışına sahibim. Ama beni kandırmak amacıyla yapılmamalı film. Yani karşılıklı seyirci ve film bir birlerinin beklentilerine cevap vermeli. İzlenmemeli mi? Hayır, izlenmeli ama yüksek bir beklenti ile filme girilmemeli.
sanane B.
sanane B.

17 Aralık 2015 tarihinde eklendi
ilk film mükemmeldi onun içinde beklenti çok büyüktü
beklenen kadar iyi olmasa da iyi bir film diyebiliriz hani gidip izlediğimizde geldik iyi vakit geçirdik diyebiliriz
serinin 3.filminde kalite ya tavan yapar film efsane olur yada serinin 2. filminden kötü olursa sadece hatıralarda ilk film kalır bekleyelim görelim
ama izlemek isteyen gidip izleyebilir cünki izlenebilir bir film..
Şahin C.
Şahin C.

21 Aralık 2015 tarihinde eklendi
2016 yılına gireceğiz ama komedi anlayışı bu filmdeki gibiyse yazık bize. Gerçekten kötüydü. her şeye gülen insansanız buna da gülersiniz elbet :)
Murat K.
Murat K.

8 Aralık 2015 tarihinde eklendi
ilk filmi daha güzeldi becerememişler fakat alibaba ve yedi cüceleri geçer genede vizyonda film olmaz ise gidilebilir
sinema
1 ziyaretçi
16 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Oldum olasi sinemada turk filmi izlemekten pek hoslanmam.nedense verdiginiz parayi karsilamadiklarini dusunurdum.ama son zamanlarda buna yabanci filmlerde katildi sinemaya cok az giden birisi oluverdim ne yazikki.Bu filme gelecek olursak misafirlarimiz gezdirmek icin bu filmi sectik.cok buyuk beklentim yoktu..ama sinemaya gidince nerdeyse tum salonlar bu filme ayrilmisti! hal boyle olunca beklentide oldukca yukseliyor.filme cok kotuydu diyemem.ilk filmini izlemedim..ama 3.sunu izlemem kesinlikle..
filmin ikinci yarisi gene biraz daha iyiydi! filmde saat doldurmak icin konmus yerler var gibiydi resmen.nukhet duru mustafa keser cok alakasizdi..vaktiniz ve paraniz varsa gidin derim..eglnceli bir film ama kahkalar atmamayi ebklemeyin zira benim gittigim salonda 3-4 kez anca gulundu!
Ozan B.
Ozan B.

20 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Genel itibari ile senaryosu sizi sıkmasa da senaryosu ezbere tahmin yürütülebilecek bir film olmuş. Komedi filmi yapmanın sadece izleyiciyi güldürmek olmadığını bilmek gerek.
Alper E.
Alper E.

13 Mart 2016 tarihinde eklendi
Maalesef olmamış kardeş payı işler güçler çalgı çengi ve ilk filme göre hiç de yakışmamış.. Az biraz da olsa eğlendim ama sıradan bir işler güçler bölümü izleseydim çok daha keyifli olurdu..
Emine T.
Emine T.

21 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Uzun zaman bekledim filmi belkide hüsranım o yüzden.1 i beğenmiştim bunda resmen gülmek için zorladım.çok boş ve anlamsız 1 e benzetmeye çalışmışlar ama espiri kalitesi çok düşüktü vede sıkıldım
alezdesoza
alezdesoza

21 Aralık 2015 tarihinde eklendi
İşler-Güçler ve Kardeş Payı dizilerinde çok güldüğümüz espriler bu filmde de kullanılmış. Parodi, parodi, parodi vs... Senaryo yok, hikaye çok abartılı. Ama karakterlerin bilinen komikliği ve 1-2 sağlam espri gidenleri baya güldürecek. Ama 20 TL verip daha önce güldüğün şeylere (karakter şiveleri vb) bir daha gülmek kötü senaryo nedeniyle film çıkışında düşündürüyor insanı...
Filmi izlemek isteyenlere gitmeyin demem. Çünkü herkesin kendisinin değerlendirmesi lazım. Karakterlerin performansına ayıp olmasın diye 2,5 yıldız hakkıdır...
Mahir E.
Mahir E.

20 Aralık 2015 tarihinde eklendi
beklentinin üstünde degil daha beter altındaydı bana kalırsa ilki daha eglenceliydi filimde bir iki sahne dışında geri si abartı ve izleyiciler abartıyor tamam senarist ve oyuncular iyi ama bana kalırsa sıktı 3. gelecektir kesin :D