Mert Y.
1 değerlendirme
4 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film gerçekten harika ötesi. Efsane bir yapım olmuş. İlk filmden kat kat güzeldi. İlk filmi beğenmeyenler ön yargılarını kırıp bu filme gitmeli. İlk filmi beğenenler zaten buna taparlar :) Film başladığı ilk saniyede güldürmeye başlıyor ve film bittikten 2 3 saat sonra kadar da bu etki devam ediyor :) Salondaki kahkaha seslerinden filmde bazı espirileri kaçırmama rağmen efsane bir filmdi. Bu film gişeleri alt üst etmeli...
torununu sünnet ettirme telaşındaki adam ve arkadaşları.. İlkinden on kat güzel olmuş bu çalışma… herkes ezbere ilki nin gerisinde falan muhabbetine girmiş ama doğru değil.. On numara türk komedisi.. Her an komik her an sürükleyici.. Kurgu oyunculuk mükemmel.. sadece Açalya Samyeli Danoğlu çok feci sırıtmış filmde.. çok kötü oyunculuk sergilemiş.. neden bu kadroda anlamadım.. onun dışında on numara film.. ilk defa bir komediye tam puan vereceğim..
Nefis bir film, çok çok çok güldüm. Senarist ve yönetmen Selçuk Bey'i tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Senelerdir bu kadar gülmemiştim. Çok zekice kurgulanmış binlerce espri, küfür yok denilecek kadar az, sanıyorum 2 kere duydum. ayakta alkışlıyorum, emeğinize, ruhunuza, beyninize sağlık.
Pazar günü gitme şansımız oldu. Ilk filmide büyük bir keyifle izlemiştik ve bu 2. film cidden ilkinden daha komik ve eğlenceli olmuş. Komedi filmlerine gitmemdeki tek amaç gülmektir. Yeterince güldük ve keyif aldık. Aklıma takılan sadece spoiler: 2 tane küfürlü sahne var onun dışında küfürsüz komedi kategorisine eklenebilecek bir güldürü filmi diyebilirim. Yerli komedi seri filmlerinde genelde ilk filmdeki tadı alamazsınız fakat Düğün Dernek 2 cidden ilk filmin üzerinde güldürü ve heycan sunuyor. Gülmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim.
Arkadaşlar ben ilk filmi fazla beğenmeyen biriyim öncelikli devam filminide büyük ihtimal gişe için yaptıklarını düşündüm ama şu bir gerçek ki yanıldım mükemmel bir film olmuş ayrıca şu görüşü atalım kafamızdan artık gişe fillmlerinde kalitesiz replikler olacak diye birşey yok... filme gelecek olursak selçuk aydemir müthiş yönetmiş çekim işini çok iyi yapıyor hiç şüphesiz bu alanda en iyilerden biri en iyisi benim için her zaman Onur Ünlüdür..dikkatimi çeken diğer nokta ise film müthiş kurgulanmış bir sürü farklı olayı filmle alakası ne acaba dediğim birçok sahneyi mükemmel bağlamış şurası boşta kaldı dediğimiz bir sahne yok yani.. oyunculuklar müthiş zaten anlatmaya gerek... sonda yeni filmin mesajınıda verdiler bakalım o nasıl olacak merakla bekliyorum ... tekrardan söylüyüm şüphede kalmayın kötü yorumlara aldanmayın ilk filmden kötü diyenleri asla ciddiye almayın gidin izleyinn ...
Ben ilk filmini izlememistim. İlk bunu izledim gayet güzeldi eglenceliydi ilk filme daha güzel diyen arkadaşlar çıtayı çok yüksek tuttukları icin begenmemislerdir bence. İlk filmini ikinciden sonra izledim bence bu film birinciden güzel olmuş.
Film ilkine göre daha çok güldürmeye odaklanmış. Son dönemdeki kısır komedi filmlerine inat çok fazla komik diyaloglar var. Türkiye standartlarında bakılırsa en iyisi diyebilirim. Gülmek, eğlenmek biraz olsun stres atmak istiyorsanız gidilecek bir film. Oyunculuklar gerçekten çok iyi her karakter görevini çok iyi yapmış. Tavsiye ederim.
İlk filme göre zayıf mı idi,acaba?Bana öyle geldi sanki.İlk film de bütün karakterleri,hikayesi ve sahneleri ile bir bütünlük var idi.Ama bu film de sadece Tüpçü Fikret üzerinden ele alıyor.Biliyorum ilk filmden hangi şeylerden reaksiyon aldıysanız,diğer serisinde de daha çok ağırlık onun üzerinde oluyor.Keşke öyle yapmasaydınız iyi olurdu sanki.Beş puan veriyorum yine de.Birinci film hatrına ve emeğiniz için tam puan...
Çekimlerini gördüğüm ufacık bir sahne de dahi ekibin ne kadar profesyonel olduğunu görme şansım oldu ki zaten Düğün Dernek 1 de bu profesyonelliği fazlasıyla göstermişti. Muhteşem bir film geliyor! Keşke bu ekiple ufacık da olsa karşılaşsak ayrıca profesyonel olduğu kadar eğlenceliler de! Gel artık Düğün Dernek 2. Olsun artık şu çocuk sünnet! Zamanı gelmedi miiii?