Kafes

5 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Süper bi filim herkez izlemei ADANA ÜLKÜ OCAKLARI
Nizamettin Ü.
Nizamettin Ü.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

5 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Filim tüm gercekleri yansıtmış bence o dönemde olan eziyetleri işkenceleri haksız olan tüm herşeyi yansıtmış bence , bizim yaşımız kücük olabilir ama o dönemi yaşayıp görenler bizden farklı gözle bakıp hikayeyi yaşayacağını düşünüyorum , bizim gerceklerimizi görmemizi sağlıyor herkesin izleyip bi ders cıkarmasını düşünüyorum ben.
Onur S.
Onur S.

1 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Filmi izlerken bazı kişilerin oyunculukları gözüme battı mesela Kadir karakterini canlandıran genç arkadaşımız bu kadar yeteneksiz olamaz bir insan, filmin sonunda gördüğüm üzere Kadir karakterini canlandıran Janberk Nak'ın yapımcının oğlu olduğunu farkettim zaten başka şekilde bu rol verilmezdi.Surenin okunduğu sahnede Mehmet'in dizine vurduğu çocuk kasılmış kalmış orda yoldan bir çocuk çevirip oraya oturtup kasılma deseniz o çocuktan daha iyi dururdu orada sanırım oda diğer yapımcının oğludur.İsmail Hacıoğlu ve Barış Küçükgüler'in oyunculukları çok başarılı sadece yardımcı oyuncuların bazılarında sıkıntı var arkadan yürüyen figüranlar bile daha iyi, senaryo bakımından güzel gerçekten ülkenin ülkücülerin gözünden bakan bir filme ihtiyacı vardı.Sahnelerde iyi işlenmiş göze batan bir durum yok.
Yusuf K.
Yusuf K.

19 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Keşke o dönemin kurbanları olan devrimciler ile ülkücülerin kimler tarafından kurban edildiklerine ve devrimcilerin de ülkücüler kadar insanlık dışı muamelelere mâruz kaldıklarını verebilseydi. Sanki ulusal bir kanalda yayınlanmasını, başkanlık sistemine çanak tutanların, tabanına diyet olarak sunulduğunu düşünüyorum樂
Eren T.
Eren T.

19 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Sadece solcuları karalama üzerine yapılan sahte , gerçek dışı ve olağan üstü hayal üzerine kurulmuş bir film . Bu filmin yayından kaldırılması taraftarıyım.
csendmuh
csendmuh

11 Ocak 2019 tarihinde eklendi
bence beyazperde sitesi bu filmi değerlendirtmeye 3 yıldızdan başlatmalı. Hani hiç sinemadan anlamasan ömründe iyi film izlememiş olsan belki 3 verirsin.
Vokal S
Vokal S

5 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
1980 dönemine başka pencerelerden bakmamızı sağlayan bir film lakin listenin başında olacak kadar iyi mi o düşündürüyor beni...
Yusuf A.
Yusuf A.

20 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
film senaryo açısından çok da istenileni veremese beğendiğimi söylemeliyim. özellikle müzik ve edebiyat ile bence senaryodaki açığı kapattı ve bir çok sahnede istenilen duyguyu verdi.
tabi içinde nefret dolu olan insanların bu filmi seveceğini pek sanmıyorum. sağcı filmi yok işte çok yanlı anlatılmış gibi yorumlar okudum filmi izlememiş sadece bakmışlar. farketmemişler ki sağcıların içinde de solcuların içinde de bunları kullananlar var. hatta aşağıda garibin biri film 'o kadar yanlı ama solcuları eleştirecek hiçbir şey bulamamışlar' demiş kahkaha attım resmen. filmin amacının bu olduğunu düşünmüş herhalde arkadaş.
Bilgi M.
Bilgi M.

21 Mart 2016 tarihinde eklendi
Film beklediğimden daha güzel ve gerçekten muhteşem olmuş geçmişi çok iyi anlatmış ve izlerken bazı sahnelerde göz yaşlarımı tutamadım açıkcası ülkücü değilim ama ülkücü camiayı kutluyorum inşallah devamı gelir bu tür filmlerin açıkcası ben böyle güzel ve dramatik bir film izlemeyeli çok zaman olmuş.
Okan Bey
Okan Bey

1 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Sizden ülkücü olmanızı beklemiyoruz izleyin bi empati kurun.
Büşra G.
Büşra G.

1 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Bu film gelmiş geçmiş en iyi dava filmi aşkıda acıyıda anlatıyor helal olsun emeklerine inşallah iyi bir satış yapar en önemlisi zamanında yaşananları insanlara anlatabilir
Mustafa G.
Mustafa G.

6 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Yine mide bulandırıcı bir fetö terör örgütü filmi! Anlamıyorum ki devlet nerede ? Bu filme yapılan iyi yorumları bulup yorum sahiplerini paketleyin. Bunların bu ülkede nefes alması bile haram olması lazım. Acırsanız acınacak duruma düşeriz.
Recep Balıkcı
Recep Balıkcı

28 Haziran 2021 tarihinde eklendi
Sağcı solcu gözüyle izlenirse yorumlaması kolay film. Dikkatli izleyince içiiersinde sağcı solcu çatışmasında iki tarafında kullanıldığını söyleyen bir film ayrıca ve tarafsız gözle izleyince müzikleri, oyunculuklar, konusu çok etkiliyor insanı ben başarılı buldum.
Mehmet Gülmezz
Mehmet Gülmezz

30 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Film o kadar taraflı olmasına rağmen solu haksız gösterecek en ufak bi kesit bulamıyorsunuz. Tarafsız bi film yapsalar kendileri de sola kayacak diye mi korkuyorlar acaba diyorum..
Yaktas1903
Yaktas1903

7 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Filmi yeni izledim hep zıt görüşlü taraftan yazılmış, çekilmiş filmleri izlemiştik.
Birde bu açıdan bakılması için bence cok iyi olmuş.
Izlerken içimizi sızlattı gözyaşlarımızı tutamadik.
Bu insanlara bu acıları yaşatanlar layiklarini bulmuşlardır insallah.