Kafes
4,1

Ismail K.
Ismail K.

7 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenmesi gereken bir film. 80 öncesine dair fikir veren sağlıklı bir bakış açısı hakim. İzlenimlerini tavsiye ediyorum.
Asena Damla K.
Asena Damla K.

8 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Harika! Bir filme bu kadar merak ederek gitmemiştim.
Gamze T.
Gamze T.

10 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Darbe Zaman'ını ve o zamanlar katledilen masum insanları anlatan bir film .Belki o dönemlerde değiliz ama değişen tek şey mekanlar oldu ceza evlerinde değil ulu orta katlediyor. Bu film modern zamanın körlerine birşeyler öğretir umarım. Bu filmi faşist filmi diye gösterime bile girdirmediler halbuki katledilen masum insanları anlatıyordu grinin elli tonu heryerden gayet açıklığıyla yayınlandı fakat bu film faşist damgası yedi işte size bir grup bağnaz daha. Ben faşist değilim fakat milliyetçiyim ve gözyaşlarıma hakim olmadım her saniyesi hafızama kazındı diyebilirim. Filmde de söylenildiği gibi kimse bir ideolojiyle doğmuyor Adam öldürerek kimse devrimci ya da ülkücü olamaz.
Melih Furkan Y.
Melih Furkan Y.

28 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Süper bir film Vatanını Milletini Seven herkesin izlemesi gerekir böyle filmler yeni nesil için gerekli hemde çok gerekli
Ne Mutlu Türküm Diyene
deniz  Y.
deniz Y.

15 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Filmi bir sinema eleştirmeni edasıyla değil de vatanını seven bir insan olarak gözümden çok kalbimle izledim. film müzikleriyle, hikayesiyle, oyuncularıyla kesinlikle çok güzeldi. Benim gibi filme gitmekte tereddüt eden ve karar vermeden önce buradan yorumları okuyan herkese tavsiyem şu ki; kaçırma ve olumsuz yorumları dikkate bile alma. O yorumlar insanda bir ön yargı oluşturmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Hele ki dönem filmlerini sevenler, ruhunu bu zamana ait hissetmeyenler ve biraz da yakın tarihle ilgilenenler için bulunmaz bir nimet. Okuduğum ve duyduğum eleştirilere cevaben de şunları ilave etmek istiyorum; sevgilisinden anında haber alabilen ve hayatını sahte aşkların üzerine inşa etmiş insanların beklemeyi, sabrı ve orada anlatılan aşkı anlamasını beklemiyorum, modern dünyada hızlı hayatlar yaşayan insanların filmi durağan, sıkıcı bulması da gayet normal, filmde de vurgu yapıldığı gibi futbol ve cinsellik tuzağına düşürülmüş gençlerin vatan ve millet gibi mühim meselelere önem vermemeleri , takım tutar gibi parti tutup meselelerinin vatan meselesi olmadığını göstermeleri , bu ve buna benzer filmlerden çok seviyesiz ,terbiyeden yoksun komedi veya romantik filmlere rağbet göstermeleri de beni hiç şaşırtmadı. Değerli vaktinizden 2 saat götürecek ama size pek çok şey katacak bir film. Filmden alınacak çok ders var aslında. Anlatılanlar geçmişe ait olsa da günümüz için de geçerli. Her ne kadar filmde olaylar ülkücülerin gözünden anlatılsa da vurgu yapılan şey kardeşlik . Bunu anlamayıp filmi farklı yerlere çekenlerin zihinlerini çok zorladıklarını düşünüyorum.Film güzel olmasına rağmen filmde anlatılanlar çok acı. Allah bir daha bize böyle kötü günler yaşatmasın. Yayında ve yapımda emeği geçen herkesin eline ve yüreğine sağlık...
Hülya H.
Hülya H.

15 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Çıkınca ne çok ihtiyacımız varmış dedim emeğinize sağlik
metin ö.
metin ö.

20 Ekim 2015 tarihinde eklendi
filmde duygusallık hat safada fakat ülkücüler belgeseli gibi bu filmde ülkücülerin isteklerine göz yummuş durumda. Ülkücüler sadece çektirdiklerini değil, kavgaları silahlı saldırılarıda görmek istiyor fakat filmde ülkücüleri şiddetten çok uzak gösteriyorlar. İnşallah devam eden süreçteki filmlerde bu isteğimiz karşılık bulur. Filmi kesinlikle tavsiye ediyorum gitmeyen çok şey kaybeder.
Ck C.
Ck C.

26 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Tek kelime ile Süper 2. kez gideceğim izlemeye...80 li yılları birazda bu taraftan görün.
Mehmet g.
Mehmet g.

14 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Kafes'i sinemada 2 defa izledim 3. defa izleme fırsatım olmadı. bir daha sinemada izleyemeyecek olmanın burukluğu var üzerimde...
Reis63
Reis63

27 Aralık 2015 tarihinde eklendi
izledikçe izleyesim geldi agladıkça Vatanım daha çok sevesim geldii. var olsun sagolsunlar çok güzel bir filim OLMUŞŞ..
Hasmet D.
Hasmet D.

1 Ocak 2016 tarihinde eklendi
çok güzel izlenmesi gereken bir film cok duygu yuklu 1980'leri anlatan gerceklerin vatanseverler tarafından gözler onune serıldıgı muhtesem eser
Elif G.
Elif G.

15 Mart 2016 tarihinde eklendi
Gerçekten izlenilmesi gereken bir film. Kültürel birikim için güzel bir seçim.

spoiler: Filmin sonunda ana karakter ölüyor.
SERDAR Ö.
SERDAR Ö.

8 Nisan 2016 tarihinde eklendi
Hayatımda unutamıyacağım filimler arasına girdi okadar duygu yüklü sahne varkı ağlamamak imkansız gerçekten mükemmel heleki o müzikler insanı alıp başka diyara götürüyo..
selahattin k
selahattin k

2 Mart 2019 tarihinde eklendi
Gerçekten mükemmel olmuş 1980 darbesini ve o zamanda verilen mücadeleleri anlatan gerçekçi bir film ..aynı zamanda izlerken gözyaşlarımızı tutamadığımız bir film ..yapanların ellerine sağlık
Usta Y.
Usta Y.

3 Ekim 2015 tarihinde eklendi
bu ve benzeri filmler malesef yeterli ilgi görmüyor aslında super gerçekleri anlatan bir baş yapıt bizde malesef ahlak dışı filmler milyonlar izliyor tv lerde bile bir kadın 2 erkeğe yada bir ekek iki kadına aşık türk örf ve adetlerine uymayan filmler izleyici topluyor 80 darbesini anlatan vatan sevdalı grubun işkenceye maruzu anlatıyor çok güzel bir film