yazılan eleştirileri okuyarak çok güleceğim umuduyla sinemaya girdim ama ilk kez bir filme girdiğime pişman oldum...güldüm mü evet güldüm ama gülmek için kendimi zorladım...ben tavsiye etmiyorum... en azından bu film için yorumlara aldanmayın derim...paranıza yazık... buna vereceğim parayla güzel bir yemek yerdim diye düşünüyorum
Burak Aksaktan olduğunu duyunca heyecanlandığımız ama tam bir hayal kırıklığı yaratan film.Senaryosu ortaokul düzeyinde yazılmış.Genel bir kopukluk var filmde,devamlılığı yok.Güldürmeyen gereksiz skeçler şeklinde ilerliyor.Aralara da gereksiz hüzün sahneleri eklenmiş.Burak Aksak yönetmenliği ilk denemesinde tam bir başarısızlık,belki Onur Ünlü yönetseydi daha iyi bir iş çıkabilirdi.
Filmi bugün seyrettim. Tamamen diğer projelerin kaymağını yemek için üretilmiş bir film olduğunu düşüncesine kapıldım. Biraz aceleye gelmiş gibi.Senaryo çok cılız, bir sinema filmi senaryosu ciddiyeti yok. Cengiz Bozkurt hariç tüm karakterler bir süre sonra farklı karaktere bürünüyor. (zaten oyunculukları da kötüydü) Burada ayrıca oyuncu yönetimi zaafını görüyoruz. spoiler: Hele o palyaço tam bir zırvalık. Filmde yama gibi duruyor . Çekimler desen hakeza, herhangi bir dizinin bir bölümü gibi. Hiç bir özel kare göremedim. Sadece bir kaç sahnede güldüm o da bir komedi filminde olması gereken bir durum. Onun haricinde sinemada seyrettiğime pişman olduğum bir yapım oldu. Bir sonraki projelerinde başarılar...