Tatlı Bela
3,9

tuffy34
tuffy34

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bazi filmleri sadece size birseyler hatirlattigi icin seversiniz..
bu da oyle bisey iste..
ozzy-badd
ozzy-badd

25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
filmin başlarda biraz saktığını düşünsemde , sonlarına doğru kendini biraz toparladı...bence süresi gereksiz yere uzatılmış... julia roberts ında oscar alacak kapasitede bir perfomans sergilediğini düşünmüyorum...performans ı kusursuza yakın ancak oscarlık değil...albert finley ve aaron eckhart perfomanslarıda yadsınacak türden değil...gerçekten iki oyuncuda çok iyi perfomans sergilemişler... genel olarak filmi fazla beğenmesemde izlenmeyi hak edior...10/7
banadolu
banadolu

9 Ekim 2004 tarihinde eklendi
yaa ben bu soderbergh harika olayını kendimce kabullenemiyorum.soderbergh bu filme neresinde damga vurmuş,bu adamın sineması nedir anlayamadım.ben hiçbir şekilde onun filmlerinde yönetmenin imzası dediğimiz şeyi göremiyorum!
erin brokovich'te onlardan biri.bence kötü olmayan ama sıradan,öylesine bir film.üstelik anlatılan olayın ucunun açık bırakılması ağzımızı da bir karış açık bırakmadı mı?tam olmamış bir film,olsa da bana göre 7.5'u haketmezdi!