Gözlemlerim doğrultusunda söylemek gerekirse;dizisi sizi ekrana bağladıysa "Bu ne böyle?" tepkisi verdirtecek,az biraz ilgi gösterenlerdenseniz nefret ettirecek,hiç izlemeyen bir güruhtan iseniz Türk sinemasından ciddi anlamda soğutacak kadar etkili bir yapım.Seviyesizlik, banellik ve edep yoksunluğu gösteriyor ki "belirli" kitleyi çekmeyi amaçlamışlar ve ortaya vasat bir görsellik çıkmış.
Geniş aile dizisini sürekli izleyen bir izleyici olarak filme berbat demek fazla kaçmaz sanırım.3-4 sahne dışında suratımda ufak gülümsemeler oluştu, oda salonun gülme etkisiyle...Basit espri ve zeka seviyesine inmiş bir film.Yine belaltından başka hiç bir zeka ürünü yok. Senaryosuna değinmeye bile değmez. Abartmıyorum lise çağındaki bir çocuk bu filmin senaryosundan daha mantıklı ve orjinal bir senaryo yazar.Tam bir hayal kırıklığı...
REZALET gitmeyin paranız boşa gider. Düzgün espiri yok Oyunculuk leş Senaryo saçma ... Bu mu komik? Acıyorum bunlara. Mehmet Ali Birandın haber sunması gibi espiri yapıyorlar :D
Bence film tamamen bur hata. 2 3 sahne dışında komik hiçbirşey yok. Drama çevirmeye çalışılan sahneler ise komedi yapmaya çalışınca berbat olmuş. Bana sorarsanız kesinlikle para verip gitmeyin.
Geniş aile dizini izleyen ve bir tutkunu olarak bu film beş para etmez dersem inanın. Hatta beş para etmez demek bile yeterli değil. Bu o kadar iğrenç bir film ki bir filmden ilk kez yarıda çıktım. Tamamen boş bir senaryo. Komiklik yapmak için cinselliği aşmışlar. Yabancı filmlerde subliminal olarak verilmeye çalışılan şeyler burada subliminali aşmış bir çağ atlamış ve karşımıza öyle çıkıyor. Eğer diziye aldanarak gidecekseniz sakın gitmeyin.