KaliteTAKİP
18 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Dizisini sürekli takip etmedim ara sıra komik yerlerini falan açar izlerdim. Fragmanı izleyip sinemaya gittim ve doğrusu aldatıldım :) Fragmanda fena gözükmüyordu ama gel gör ki film gerçekten ortalamanın altında kalmış. En güzel esprileri fragmana doldurup yollamışlar onu bile izleseniz yeter. Oyunculuk yönüyle de kalite bulamadım. Sanki ilk kez kamera karşısına geçen biri oynamış gibiydi. Koyu Bilal idare ederdi, Ulvi ise her zaman ki gibiydi.kesinlikle sinemada izlemeyin paranıza yazık olur evde değerlendşrmek daha iyi olur iyi seyirler...
Bir televizyon dizisi olan Geniş Aile açıkçası bu segmentte ilerlemiş gibi geldi. Yani karşımızda bir sinema filmi değil bir dizi filmin herhangi bir bölümü var gibi geldi bana. Hayranı olduğum Fırat Tanış olmasa açıkçası bence çok sıkıcı bir film pardon dizi olurdu.. (2,5)
Film çok basit ve ufak espirilerin dışında sıradan olmuş.. Ufak espirileri de fragman da yayınladıklarından çok keyif alamadım.. Dizi bölümleri daha tadındaydı bence..
Keske youtube'dan eski iyi bolumlerden birini acıp izleseydim. Aceleye getirilmis gibi geldi. Filmin sonundan. Devam filmi gelecegi anlasiliyor. Umarim yapistir gibi olmaz.