Geniş Aile: Yapıştır!

Furkan Y.
Furkan Y.

18 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Film beklediğimden daha iyi çıktı. Gülme krizlerine girdim. Filmi izlerken 1 saniye bile sıkılamıyorsunuz. Bazen gülmekten 2. bir espriyi duyamayabiliyorsunuz. Ya buradaki arkadaşlar filmi izlemeden yorum yapıyor, ya da sinemadaki insanların karınlarına ağrılar boşuna saplanıyor gülmekten. Ben hiç bir sinema seansında bu kadar kahkaha atıldığını hatırlamıyorum. 2. kez gideceğim ilk film olacak. Ve bir daha buradaki yorumları okuyup film izlemeyeceğim maalesef. Birçok filmin hakkı yeniyor resmen.
İbrahim Ç.
İbrahim Ç.

17 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Yalnız mısın? Gülmek istiyorsun, eğlenmek. Ama bu film gülmenin yanında "AİLE"'dir sende bu ailenin bir ferdisin. Geniş Aile'ye gelen kişilere baktım tek başına. Çünkü biliyor yalnız kalmayacağını. Ailesi orada geniş ailesi. İzleyin, izletin. Bu insanlar yürek.
Samet T
Samet T

20 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Oyunculuklar ve seneryo mükemmel olunca film de mükemmel olmuş. Beş yıldız bir komedi. Aaaagagsahhagsgagha
Neslihan B.
Neslihan B.

9 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Bol kahkahalı bir film umarım bol giseli olur.Üstelik Yağmur Tanrısevsin de var ve en sevdiğim oyunculardan bir tanesi.
Mehmet Kerim K.
Mehmet Kerim K.

10 Ekim 2015 tarihinde eklendi
vallaha dün sinemada izledim film müthiş belikide devamı gelebilir
Erşad G.
Erşad G.

13 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim. Zaten dizisinin de bir takipçisi olarak izlediğim bu filmi de tıpkı dizisi gibi çok beğendim.Bence film gayet başarılı olmuş. Oyuncular olsun çekimler olsun muhteşemdi. Son yıllarda çekilen Türk komedi filmleri dalında içerisinde liste başına gelebilecek bir film olmasının yanı sıra yok denecek kadar az küfür barındırması ve kaliteli esprileri ile filme çok daha güzel bir hava katmışlar.Ve filmin sonunda filmin devam filmi de geleceğe benziyor. Ve onu da şimdiden çok merak ediyorum. Bence mutlaka izlenilmeyi hak eden bir film olmuş. İzlemeyenler için şiddetle tavsiye ederim. Gülmek için bu filme gidin.. Şimdiden iyi seyirler dilerim.