Delibal
3,7

Gizem A.
Gizem A.

10 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Çok çok iyi pazarlanan bir film zira hiç kimse beni bir aşk filmi için sinemaya götüremezdi.Ama ne yazık ki onca iyi reklam stratejisine rağmen sığ bir melodramdan öteye geçemedi benim için.Son yıllarda yapılan aşk filmlerinin temel felsefesine sahip fakat biraz çıplaklık,biraz bateri,biraz şiddet,biraz da müzik ile çarpıcı hale getirilmeye çalışılmış hatta bu orijinal görünme (ya da seyirci çekme) çabası isim seçimine de yansımış.Ama olmamış abiler.Biraz kalıpların dışına çıkın da hitap ettiğiniz kitle 'fangirl'lerin yahut filme öpüşme-sevişme sahnesi görmek için gidenlerin dışına çıkabilsin.
Ha bir de bipolar bozukluğun yansıtılma biçimi ne kadar doğru olmuş onu da bilmiyorum.Çevremde bipolar insanlar var ve bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyorlar.Tutunuyorlar da.Hepimizin yaptığı gibi.
Burak İ.
Burak İ.

20 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Yok böyle bi film çok harika her sahnesi her anı yeri geldi gulumsetti yeri aglatti duygulandim emegi gecen herkese tesekkurler.
MERVE K.
MERVE K.

21 Ocak 2016 tarihinde eklendi
FİLİMDEN NEFRET ETTİM !!!!!!!
Arkadaşımla gelen güzel tepkiler sonrasında gittik.Filmin içeriğini bilmiyorduk. Ve filimin sonlarında Çağatay Ulusoy'un bipolar hastası olduğunu gördük ve sonunda da intihar............
Arkadaşım bipolar hastası filmi izlerken kendini ne kadar kötü hissetmesine sebep oldu.
Keyif alalım romantik film izleyelim derken keyifsiz bir şekilde çıktık.
Bunu dikkate almanız gerekiyordu.HASTALIKLAR İNSANLARI OLUMSUZ ETKİLEYECEK ŞEKİLDE ELE ALINMAMALI!!!!!!!!!!
Fatma Ç.
Fatma Ç.

6 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Allah aşkına Delibalı izledim 3moonu da geçen gün izledim önce Delibalı izlediğim için mi bilmiyorum ama asıl rezalet olan film 3moonu filmiydi birkere onunla bunu karşılaştıramazsınız tamamen farklı işlenmiş bir şey var ortada aradaki tek benzerlik çocuğun evlendikten sonra bipolar hastalığının olması ve intihar etmesi evlilik teklifleri olayların geçmesi karşılaşmaları ailelerin tutumu (birazcık benzer ki yine aynı değil) intihar etmesi sonu tamamen farklı bilirsiniz hint filmleri 3saatliktir 3moonda kız oğlanın öldüğünü filmin yarısında öğreniyor efsun sonunda öğreniyor bu öğrenme şekilleri de farklı ki kaldı ki yönetmen dedi zaten alıntı filmdir sadece bize özgü şeyler var filmde farklıdır dedi yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz resmen film gayette müthiş olmuş ellerine sağlık hiç verdiğiniz paraya falan da yazık değil gidin hala gitnediyseniz ha bir farklılığı daha söyleyeyim delibalda Çağatay 3moonda da kız güzel rol yapmış!
Hattatov244
Hattatov244

12 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Neden bu kadar puan aldığın anlamadığım düşük bütçeli, kurgu hatalı ve kötü oyunculuklarla bezenmiş film.
Wind R.
Wind R.

29 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Filmi izlerken o kadar sıkıldım ki. Bir küçük eylül meselesinde hüngür hüngür ağlayan ben bunda birkaç yer hariç duygulanmadım bile diyebilirim. Kurgu güzel ama çağatay'ın hareketleri çok çocukçaydı kalıbına uymayan bir role girmiş. Ergen tavırları beni çok sıktı. Füsun'un araştırma yapan polise "bunları niye soruyosunuz memur bey" demesi de komik geldi.
Melike K.
Melike K.

27 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Film çok kötü değil bir emek var sonucta güzel tabiki ama abartıldıgı kadar güzeş bir film değil. Filmin konusu aslında mükemmel ama oyuncular bbunu güzel yansıtamamıs malesef ne ağladımm ne duygulandım yani...
Rawsenbek P.
Rawsenbek P.

15 Ocak 2016 tarihinde eklendi
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Atakan*
Atakan*

10 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Gerçekten izlediğim en kötü filmlerden biriydi. Oyunculuklar inanılmaz vasattı . Çıkmamak için kendimizi zor tuttuk . Aklı olan gitmesin REZALETTİ .
Hasan'la O.
Hasan'la O.

12 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Mükemmel Ötesi bir film. Ben Hayatımda bu kadar etkileyen bu kadar kendini seyrettiren bir film görmedim diyebilirim
FATMANUR R.
FATMANUR R.

14 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Bence gayet güzel evet bende sonunda etkilendim ama aşk için neler yapılacağını gösteriyor ama sonunu gerçekten kötü olmasına üzüldüm ve çok etkilendim.
Tolga A.
Tolga A.

16 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Hiç mi film kültürünüz yok hiç mi yabancı filmlerdeki kaliteyi almıyorsunuz o kadar basit yapmacık oyunculuklar ki benim için filmin en güzel yeri Sezen Aksu'nun şarkıya başladığı yerdi.
Irmak G.
Irmak G.

18 Ocak 2016 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel aşk filmi herkese öneririm
tabi sadece film değil oyuncular da güzel(Çağatay Ulusoy)
incigrmz
incigrmz

22 Ocak 2016 tarihinde eklendi
türk filmi olması sebebiyle önyargıyla gittiğim bir filmdi. türk komedi vs tarzı filmleri başarılı bulmayan birsi olarak BAYILDIM. Gerçekten etkileyiciydi . spoiler: filmin sonunu başında vermeleri merak uyandırdı çok hoştu.
bazı kısımlar çok trajedik olmasına rağmen çok eğlendirdiği kısımlarda vardı hoşuma giden yönlerinden bir tanesiyde buydu. oyuncular gerçekten iyi oynamış çağatay okadar güzel yansıtmış ki bayıldım içime işledi resmen . bazı sahneler varki filmi bırak sadece o 10-20 saniyelik kısmı görsem ağlarım. film hakkında düşüncelerim böyle gel gelelimki bazı izleyicileriğn yorumlarına kötü yorumlar yapan saçma olduğunu düşünülen bir çok yorum okudum ve filmi izlemeyenler gerçekten o yorumlara önem vermesinler filmi anlamadıklarına adım gibi eminim. yani saçma demişler çok sıkıldık demişler. bi film 2 saat ise o film insanı 2 saat boyunca ağlatamaz 30 dk sı trajediktir geri kalan kısmının akıcı ve izleyiciyi içine çekmesi gerekir ve gerçekten de duyguları yoğun yaşatan bir film.

izleyin arkadaşlar gerçekten.
cüneyt altuntaş
cüneyt altuntaş

4 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Film izlemeyi çok severim konusu ne olursa olsun hemde. Bu filmi izlerken gözlerimde daha önce izlemiş olduğum bir hint filmi olan 3 MOONU filmi canlandı bu kadar benzerlik olur mu? Sanırım yönetmende aynı filmi izlemiş ve etkisinde kalmış. konu ve senaryo hemen hemen aynı olmasına ragmen biraz daha geliştirilebilir diyecem ama nerde. ilk kez izleyenler için iyi sayılabilir fakat benim için ve sinemaya meraklı olanlar için bir hayat kırıklığı diyebilirim. Bunun yerine SON DERS: aşk ve üniversite FİLMİNİ TEKRARDAN İZLEMEYİ TERCİH EDERİM.