Delibal
3,7

Gülden K.
Gülden K.

27 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Oyuncular film konusu super surukleyici farkli cok guzeldi 2 veya 3 kez daha izlenir en begendigim filmdi gercekten
Irmak B.
Irmak B.

27 Ocak 2016 tarihinde eklendi
çok güzel gidin bence sıkılmadan izlersiniz sonunda ağlarsınız ama yinede gidin çok ama çok güzel ben bayıldım...
Okan A.

Kesinlikle oneriyorum
Bircan K.
Bircan K.

31 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Bence muhteşemdi. Herkesin gitmesi gereken bir film. Zaman zaman güldüren ama kötü sonla ağlatan duygusal bir film. Evim sensin tarzında bir film. Oyuncular performansının doruğundaydı.
zera3433 d.
zera3433 d.

19 Şubat 2016 tarihinde eklendi
muhteşem bir film zaten ben 6 yıldır çağatay hastasıyım yani ulusoyistim ve her haliyle muhteşem ama filmede 2buçuk ay önce gitmiştim halada etkisindeyim gene gitmek istiyorum ama vizyondan kalkmış galiba !!
Başak Ç.
Başak Ç.

23 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Hastalığı biraz daha ele alabilirlerdi. Benim bu yıl ve geçtiğimiz yıllarda dahil en severek izlediğim romantik, dram kategorili film. Çağatay Ulusoy'un oyunculuğunu ve kendisini çok severim zaten. Mükemmel olmuş. Herkese tavsiyemdir. Mendilleri zulalayın derim:) Şahsen 3 kere sinemada izledim ve 4.süne de gitseydim yine ağlardım:")
Ezgi T.
Ezgi T.

13 Nisan 2016 tarihinde eklendi
Şuana kadar izlediğim en iyi film emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Devamınıda bekliyoruz gerçekten çok anlamlı güzel duygusal bir film. Negatif yorumları umursamayınız.
master44tr
master44tr

21 Nisan 2016 tarihinde eklendi
Bipolar hastalığı hakkında çok daha fazla bilgi sahibi oldum. Konu çok güzel işlenmişti. Bence muhteşem bir film.
Alper Cebe
Alper Cebe

1 Haziran 2017 tarihinde eklendi
Etkilendiğim nadir filmlerden! Çağatayın oyunculuğu fevkalede. Farklı konusuyla kendisini içeri çekiyor hele o kullanılan müzkler efsane! İzlemeyen varsa kesinlike izlesin :)
Senan S
Senan S

14 Aralık 2018 tarihinde eklendi
öncelikle merhaba ben azerbaycanan yaziyorum harika bir filim olmus delibal filmi. ya izlediyim zaman çok kötü oldum en çok sevdiyim yeri kizin videoyu izlemesi oldu bu filmi yapanlara çok teşekür ederim sizi seviyoruz ve hep çağtay ulusoyun filmini izliyorum
murad murodov
murad murodov

17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Süper film net bir şekilde. şahane olmuş ne kadar laf ediyorsun o kadar az yani vay be abi diyecek kadar çok güzel
delibal cokkomik degil mi sizce de
delibal cokkomik degil mi sizce de

21 Ekim 2022 tarihinde eklendi
cok guzel film. bayagi guzel yani cok begendik cisemle o aglicakti az daha ama aglamadi aptal cunku neyse helal olsun
Can Yılkın
Can Yılkın

3 Mart 2023 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iy Türk sineması füsun çok güzel barışta çok yakışıklı sonunun öyle bitmesi beni çok ağlattı keşke 2.delibal çıksa fakat çıkması imkansız barış öldü
Melek ÖZKAYNAR
Melek ÖZKAYNAR

12 Mart 2023 tarihinde eklendi
Delibal benim için çok ayrı bir film.Beni ağlatan böyle bir aşk yaşamayacağım için üzen, içimde ki dertleri unutturan,ne zaman çağresiz hissetsem kendimi burada buluyorum...böyle bir maceraya atılmak dileğiyle
Başarı Pisti
Başarı Pisti

20 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Normalde aşk filmlerini sevmem ama bu film bir başka bir hastalık hem adamın mutluluğunu hem kızın mutluluğunu elinden aldı adam ne güzel başta enerji doluydu ama sondaki o çöküş ve kendini kontrol edememe....