Delibal
3,7

Başarı Pisti
Başarı Pisti

20 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Normalde aşk filmlerini sevmem ama bu film bir başka bir hastalık hem adamın mutluluğunu hem kızın mutluluğunu elinden aldı adam ne güzel başta enerji doluydu ama sondaki o çöküş ve kendini kontrol edememe....
Huseyn Aliyevv
Huseyn Aliyevv

29 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Cok güzel dizixdyctg7vfvivitgtg7tvuh7ujunonibr6cydc6dv6fvdvufvufvubgbibi ibigvufv6fcifvifvifb8ybohbo
Melek ÖZKAYNAR
Melek ÖZKAYNAR

12 Mart 2023 tarihinde eklendi
Delibal benim için çok ayrı bir film.Beni ağlatan böyle bir aşk yaşamayacağım için üzen, içimde ki dertleri unutturan,ne zaman çağresiz hissetsem kendimi burada buluyorum...böyle bir maceraya atılmak dileğiyle
Can Yılkın
Can Yılkın

3 Mart 2023 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iy Türk sineması füsun çok güzel barışta çok yakışıklı sonunun öyle bitmesi beni çok ağlattı keşke 2.delibal çıksa fakat çıkması imkansız barış öldü
Atakan Özmenkul
Atakan Özmenkul

19 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film efsane filmin her dakkasi ağladım çok güzeldi 2 kere bitirdim efsaneydii izlemenizi tavsiye ediyoruz
Yusuf Avcı
Yusuf Avcı

7 Ocak 2020 tarihinde eklendi
medcezir’den kalan çağatay ulusoy hayranlığım bu filmle süre gelmeye devam etti. leyla ile uyumu harika mükemmel bir senaryo.
murad murodov
murad murodov

17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Süper film net bir şekilde. şahane olmuş ne kadar laf ediyorsun o kadar az yani vay be abi diyecek kadar çok güzel
Senan S
Senan S

14 Aralık 2018 tarihinde eklendi
öncelikle merhaba ben azerbaycanan yaziyorum harika bir filim olmus delibal filmi. ya izlediyim zaman çok kötü oldum en çok sevdiyim yeri kizin videoyu izlemesi oldu bu filmi yapanlara çok teşekür ederim sizi seviyoruz ve hep çağtay ulusoyun filmini izliyorum
Lily L.
Lily L.

7 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Delibalım
Nasıl Güzel Nasıl Oyunculuk Gerçekten Fazlasiyla Hissederek Izledigim Film
Çağatay Ulusoy`un Oynadığı Film ve Dizinin Kötü Olma Ihtimali Yok Çok Iyi Projelerde Yer Alıyor Hep Başarısı Daim Olsun
Alper Cebe
Alper Cebe

1 Haziran 2017 tarihinde eklendi
Etkilendiğim nadir filmlerden! Çağatayın oyunculuğu fevkalede. Farklı konusuyla kendisini içeri çekiyor hele o kullanılan müzkler efsane! İzlemeyen varsa kesinlike izlesin :)
Betül İ.
Betül İ.

5 Ekim 2016 tarihinde eklendi
spoiler: film tek kelimeyle mubtesemdi.. Cagatay Ulusoy rolunun hakkini fazlasiyla vermis ... Etkisinde kaldim ve cok agladim...
Siq N.
Siq N.

16 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
Gerçekten süper çok üzdü çok duygusal bi filmdi izlediğim eniyi aşk konulu deişik bi duygusu insana çok işleyen bi film süper bir yapım böyle bi dizi olmalı bence böyle bi filmin bidaha çıkacağını sanmıyorum çok güzeldi yapan yönetmenlere oyunculara teşkkrler.
Ezgi T.
Ezgi T.

13 Nisan 2016 tarihinde eklendi
Şuana kadar izlediğim en iyi film emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Devamınıda bekliyoruz gerçekten çok anlamlı güzel duygusal bir film. Negatif yorumları umursamayınız.
Başak Ç.
Başak Ç.

23 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Hastalığı biraz daha ele alabilirlerdi. Benim bu yıl ve geçtiğimiz yıllarda dahil en severek izlediğim romantik, dram kategorili film. Çağatay Ulusoy'un oyunculuğunu ve kendisini çok severim zaten. Mükemmel olmuş. Herkese tavsiyemdir. Mendilleri zulalayın derim:) Şahsen 3 kere sinemada izledim ve 4.süne de gitseydim yine ağlardım:")
zera3433 d.
zera3433 d.

19 Şubat 2016 tarihinde eklendi
muhteşem bir film zaten ben 6 yıldır çağatay hastasıyım yani ulusoyistim ve her haliyle muhteşem ama filmede 2buçuk ay önce gitmiştim halada etkisindeyim gene gitmek istiyorum ama vizyondan kalkmış galiba !!