Delibal
3,7

elif t.
elif t.

19 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Ne iyi ne de kötü diyebileceğim bir filmdi.Ama abartıldığı kadar iyi olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.Şöyle ki filmin sonunda (ki bence dünyanın en klişe sonuydu) ne bende ne de birlikte gittiğimiz arkadaşlarda herhangi bir duygu oluşmadı.Ve anlatımda da bi kopukluk vardı.Teknik açıdan emek verildiği çok belli ama senaryoda bu özeni göremedik.İzleyene istediğini vermek için yazılmış bir senaryo gibiydi.Ayrıca bipolar insanlar için çok yanlış yönlendirmeler içeriyor kanaatimce.Ama temposu yüksekti ve eğlenceli sahneleri de vardı.
Sonuç olarak sinemada değil de daha çok evde izlenesi bir film.
Hülya Kizil B
Hülya Kizil B

3 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Bir aşk başlat biraz güzel anı sürprizler vs. Sonra çiftlerden biri hastalansın ya da ölsün veee al sana Türk filmi olsun. Dünyanın en güzel kokusu, evim sensin, bana adımı sor ve daha ismini yazamayacağım pek çok Türk filmiyle aynı işleyişe sahip. Sonunda bir video bırakışı bile dünyanın en güzel kokusu filmiyle aynı. Hep aynı şeyi defalarca izliyormuşum gibi. Zaten dram tarzımda değil, beğenmedim.
emreegri
emreegri

27 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Film Çağatay hayranları için güzel bir film diyebilirim.Ama usta oyunculuklar gösterilecek hiç bir sahne yok.O yüzden pek hatalı oyunculuklar görmezsiniz.Kurgu daldan dala atlayarak filmi kurtarıyor diyebiliriz. Duygusal bir şarkı beklenebilirdi (hayat arkadaşım)gibi.Daha dramatik bir son olabilirdi spoiler:
(aşk tesadüfleri sever de ki gibi.
Fırat Y.
Fırat Y.

22 Nisan 2016 tarihinde eklendi
Emeğe saygı her zaman var ellerine sağlık ama olmayınca olmuyor be, kurgu yerlerde değil diplerde, insanın üstünü basını yırtası geliyor izlerken.
Bayram Talha
Bayram Talha

3 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Bence igrenç.sırf begenenlerde çagatay için kızlar olacak bende kız arkadaşımla gittim en ufak duyhulanmadım film sona yaklaştı ama hadi duygusall bişeyler olsun bogazın düğümlensin dedim ama olmadıı ama kız arkadaşım aglamış nasılsa anlamadım odunsun sen dedi bana :-) ama incir reçeli 1 ve 2de aglamıştım sezai hakkını vermişti oyunun ozaman da odundum bence bende degil sıkıntıı film tırt herşey birden gerçekleşiyo anlamıyonuz bile
Enes Serdar Ogut
Enes Serdar Ogut

1 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Gerek kamera açıları olsun gerek sekanslar olsun yaratıcı ve gözdolduran cinstendi fakat -18 kitlenin şuralarda en iyi film diye zırlaması ciddi anlamda azıcık bu türkde (romantik-dram) bilgisi olan insanlanların ufakda olsa ters bakışına mahrum kalma sebebi olabilir.Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia nın oyunculuğunadır bu 2,5 puan biraz daha romantik-dram film izleyerek yorum veya eleştiri yapmanız ciddi anlamda sinema bakış açınızı son yıllarda hastalık üzerine çekilen (bkz. aids,bipolar) romantik-dram filmleri sorgulamanıza yeterli olmasada bişeyleri kafanızda yaratmanıza katkıda bulunacak kadar işe yarar olabilir.