Delibal
3,7

Efe B.
Efe B.

26 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Neden sonunu beğenmediniz biri açıklayabilirmi lütfen ? Yani ben beğendimde birşeymi kaçırdım acaba , hangi kısmı saçma geldiki bazı arkadaşlara ?
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

23 Nisan 2016 tarihinde eklendi
Ah Çağatay, filmi çok önyargılı başladım ancak film başladıktan sonra bir kenara koyup izlemeliyim dedim. İyi ki de öyle yapmışım. Eğer hayatınızda Bipolar hastalığı olan ya da Manik-Depresif birilerini tanıyorsanız, bu film sizin için daha bi anlamlı olucaktır buna emin olun..
Her ne kadar özenti denilse de bence, işleniş ve oyunculuklar çok başarılıydı, o hastalıklı sevgiyi çok iyi aktarıldığını düşünüyorum.
Eğer duygusal karmaşa yaşıyorsanız ve inişiniz çıkışınızın farkında bile değilseniz, gerçekten de en sevdiğiniz insana zarar vermemek için, kendinize zarar verirsiniz, bundan da gram şüphe duymazsınız.
Müzikler çok başarılıydı. Türkler, dram ve romantizmi seven bir milletiz, o yüzden bu film tam bizimkilere göredir. Özellikle Çağatay ulusuyonun Oyunculuğu inanılmaz kaliteliydi ve gerçekten size o duyguyu yansıttı ve tabiki Leyla Lydia Tuğutlu muhteşem güzellik kusursuz oyunculuk belirtmeliyimki uzun zamandır ağlama sahnelerinde bu kadar gerçekçi ağlayan bir performans izlemedim duyguyu inanılmaz size yansıtıyor ve hüzünleniyorsunuz sonuç olarak kasmadan büyük beklenti içine girmeden

Anlayarak, zevk alarak ve kıymet bilerek izleyin.. iyi seyirler...
Hande K.
Hande K.

30 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Mükemmel kurgu, mükemmel oyunculuk ve mükemmel uyum. Çağatay Ulusoy'un tamamen rolüne büründüğü, oyunculuk kariyerinin zirve yaptığı nokta. Tuğutlu ile olan uyumu.. Şahane! Yapılan tüm eleştirilerin "Türkler hiçbir filmi uyarlamayı beceremez." ön yargısı ile yapıldığını düşünüyorum. Zira finalinin eksilerinin olması dışında eleştirecek bir şey bulamıyorum. Zamanı olan ve "aşk nedir" sorusuna cevap arayan her insan izlemeli bu filmi. Emeği geçen herkesin yüreğine, emeğine sağlık.
ozcantutku
ozcantutku

29 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Türk yapımı aşk filmlerinde alışılmışın dışına çıkılmış çok güzel bir film. Gerçekten çok başarılı bir kurgu, iyi bir senaryo, güzel oyunculuklar... Aşk filmi izlemek istiyorsanız rahatlıkla izleyebilirsiniz. Bu zamana kadar Türk yapımı aşk filmlerinde en iyiler arasında. Çok başarılı bir film olmuş. Müzik seçimleri gerçekten başarılı.

21 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Sağlam film olmuş zaten oyuncularda söyledi sonu aynı olmıycak dediler izledikten sonra eminimki herkes yakınlarına tavsiye edicek bu filmi
Tolgakocak
Tolgakocak

5 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
favori sevdiğim filmimi tekrar izledim kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum çağatay ulusoy ve leyla lydianın uyumu süperdi sonu hep spoiler: aynı türk dram filmlerinin tekrarı gibi ama bu sefer bipolar hastalığının temellerini gösteriyorlar nasıl bir ruhsal hastalık olduğunu anlatıyor çağatay ulusoyun hastalığı başarılı oynamış
ama ben yaralıyım bir tanem, gücüm kendime yetmiyor, gücüm seni kendimden korumaya yetmiyor. ben uçarken senin kanatlarını kırdım. ben uzağa gidiyorum bir tanem. bana delibâl diyorsun ya, delibâl’ın fazlası zehir füsun'um, delibâl zehir. bir de, beni affet. şimdi değilse bile, bir gün affet. sayamayacağın kadar öpücük, yıldızlar kadar öpücük bir tanem. 10/7
FATMANUR R.
FATMANUR R.

14 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Bence gayet güzel evet bende sonunda etkilendim ama aşk için neler yapılacağını gösteriyor ama sonunu gerçekten kötü olmasına üzüldüm ve çok etkilendim.
Esra Nur T.
Esra Nur T.

26 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Mükemmel ve duygusal resmen ağlamaktan gözlerim ağrıdı yine Çağatay ulusoy becerisini gösterdi 
Holly- Sinema
Holly- Sinema

30 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Sakın Evde Denemeyiniz!

Bir Star Wars'dan ya da bir X-men'den bahsetmiyorum,bahsettiğim %100 yerli malı Delibal!

Neden mi?Çünkü böyle bir aşk yok kızlar dağılabilirsiniz!İncir Reçeli,Aşk Tesadüfleri Sever vb. film severciler,Delibal da Yerli Sinemada klasik haline gelebilecek Romantik-Dram filmlerinden...
Filme eksi puan verdirebilecek hiç bir nokta yok.Hikayesi,senaryosu,oyuncuları baştan aşağı tam puan!Aşkın anormalliğini,ne kadar mantık dışı ve içten gelerek yaşanan bir duygu olduğunu yüzümüze vuran film,birbirinden iki farklı insanın aşk ile imtihanını ve "mutlu aşk yoktur" sözünün açılımını konu almakta.Hikaye akışı o kadar yerinde ki bir an olsun filmden kopmayacaksınız,her saniyesini her dakikasını yoğun duygularla ve merakla izleyeceksiniz.Çağatay Ulusoy tip olarak...Devamı:
Tuğba Ülker
Tuğba Ülker

17 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Az önce seanstan çıktım zaten yorumlara bakarak ve müziğine hayran olarak gidiip izlemek ve ağlamak için izlemek istedim . düşündüğüm gibi de oldu çok sıcak ve seker bir ask öyküsü ve yanında tabi ki üzüntünün de barındığı bir filmle karşılaştım. Çağatay Ulusoya tebrik ve saygılarımı bildiririm gerçekten rolünün hakkını fazlasıyla vermiş ancak bunun yanı sıra sevdiğim bir diğer oyuncu Leyla Turgutluyu bu denli iyi göremedim . Çağatayın karşısında çok sönük kalmıştı rolünün hakkını verememiş maalesef yoksa uyum süper olurdu , genel olarak baktığımda sinemaseverler böyle yapımlara biraz daha aç bu yüzden bana göre bu tür filmler arttırılarak yenileri eklenmeli veee Teşekkür ederim devamını diliyorum korku filmlerdeki vasatlığımız yerıne ;)
Oyun G.
Oyun G.

25 Aralık 2015 tarihinde eklendi
çok iyiydi gerçekten oyunculuklar harikaydı çağatayın yanında şu leyla biraz düşük kalmış ama uymuşlar çok iyiydi yani ya son biraz saçma geldi hani daha iyi bitirebilirlerdi senaristler biraz tembel davranmış ama harbi harbi son zamanlarda izlediğim en iyi romantik ve dram filmi!
Ali B.
Ali B.

6 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Son zamanlarda seyrettiğim , ayırım yapmayacağım yerli-yabancı diye , bana en çok dokunan film oldu , aşkınız için , ona zarar gelmesin diye ondan bile vazgeçebilirmisiniz !!! o zaman gidin seyredin , keyifli vakit geçirin , sevdiğinizi alın yanınıza , sevmek istediğinizi alın yanınıza , birşeyler hissettiğiniz kişi de olur , yalnız gidin kendinizi sorgulayın , geçmişi düşünün , silkinin , kendinize gelin...
Kubilay K.
Kubilay K.

7 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Gözünüze toz kaççak demedi demeyin..
Birbirine yakısan partnerler ve sonunda güzel bir Sezen Aksu klasiği
master44tr
master44tr

21 Nisan 2016 tarihinde eklendi
Bipolar hastalığı hakkında çok daha fazla bilgi sahibi oldum. Konu çok güzel işlenmişti. Bence muhteşem bir film.
delibal cokkomik degil mi sizce de
delibal cokkomik degil mi sizce de

21 Ekim 2022 tarihinde eklendi
cok guzel film. bayagi guzel yani cok begendik cisemle o aglicakti az daha ama aglamadi aptal cunku neyse helal olsun