Nadide Hayat
3,6

noy c.
noy c.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

4 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
spoiler:

Kılasik bi Çağan Irmak filimi olmuş yanına da Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler ustalığı gelmiş tek problem konu hafifdi...
Hüseyin Onur Tokgöz
Hüseyin Onur Tokgöz

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler oyunculuğuna laf yok. Ancak klasik bir Çağan Irmak filmi bekliyorsanız yanılırsınız. Kesinlikle başarılı bir film değil.. Seyretseniz de olur seyretmeseniz de..Ne bir sey kaybedersiniz ne bir sey kazanirsiniz. Çağan Irmak'a yakışmamış
Fikri K.
Fikri K.

24 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Çağan ırmak'ın en kötü filmiydi bence. Ayrıca puanla alakası olmayan bir durum " evladım sen ziraat fakültesindenmi geldin" cümlesi hiç hoş değildi . saygılarımla
mehmet k.2016
mehmet k.2016

25 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Çağan Irmak ismini görünce hiç düşünmeden bileti alıp salonda buldum kendimi. Sanırım Çağan Irmak bizim beklentilerimizi bayaa bir yükseltmiş. Bu film biraz hayal kırıklığı oluşturdu bizde. Gene de çoluk çocuğu alıp haftasonu değerlendirilebilecek bir film.
Sezer50
Sezer50

2 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Çağan Irmak filmi denilince hiç düşünmeden bilet aldım. Filme çok büyük bir beklenti ve heyecanla girdim ancak; Babam ve Oğlum, Issız Adamdan sonra hayal kırıklığı. Eh işte yani.