Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler oyunculuğuna laf yok. Ancak klasik bir Çağan Irmak filmi bekliyorsanız yanılırsınız. Kesinlikle başarılı bir film değil.. Seyretseniz de olur seyretmeseniz de..Ne bir sey kaybedersiniz ne bir sey kazanirsiniz. Çağan Irmak'a yakışmamış
Çağan ırmak'ın en kötü filmiydi bence. Ayrıca puanla alakası olmayan bir durum " evladım sen ziraat fakültesindenmi geldin" cümlesi hiç hoş değildi . saygılarımla
Çağan Irmak ismini görünce hiç düşünmeden bileti alıp salonda buldum kendimi. Sanırım Çağan Irmak bizim beklentilerimizi bayaa bir yükseltmiş. Bu film biraz hayal kırıklığı oluşturdu bizde. Gene de çoluk çocuğu alıp haftasonu değerlendirilebilecek bir film.
Çağan Irmak filmi denilince hiç düşünmeden bilet aldım. Filme çok büyük bir beklenti ve heyecanla girdim ancak; Babam ve Oğlum, Issız Adamdan sonra hayal kırıklığı. Eh işte yani.