Görselliği, oyunculuğu açısından hiç bir problemi olmayan Çağan Irmak kalitesindeki film karetta karetta ya da 'tospağa' duyarlılığıyla günümüz sadist televizyon programlarına yaptığı göndermeyle başarıyla anlattığı kuşak çatışmasıyla artı puanları toplarken artık ezber ettiğimiz ve kabak tadı vermeye başlayan 'herkese ve her şeye rağmen hayallerinin peşinden koşanların dram ve umut dolu hikayesi' temalı senaryosuyla artılarını azaltıyor. Bu tarz bir yerli filmde kamera açısı, çalışılan oyuncular gibi değişkenlerin aynı/benzer olması o yönetmenin tarzı olabilir. Ancak evrilip çevrilip aynı hikayenin anlatılması bana Çağan Irmak'ın seyircisini aptal yerine koyduğu ya da çok yetenekli bir senarist olmadığı düşünceleri arasında mekik dokutuyor. Ancak yine de yeşilçam sevdalıları, hala bu hikâyeden sıkılmayanlar için haftanın tercihi olabilir. İyi seyirler.
film, izlerken keyif alına bilecek, yetkin ve demet’in oyunculukları ve çağan’ın verdiği duyguları hissedilebilecek bir film olmuş. benim filme puanım 6,5/10.
Bir IMDb olsaydım bu filme anca 3,3 puan verirdim,virgülden sonraki rakam da maksat sevgili Demet Akbağ'a ayıp olmasın.Zaten filme gidenlerin çoğu "Demet Akbağ!ın filmi" diye gitmiştir,gitmiştir de umduğunu mu buşmuştur,bulduğunu ummuşmu dur!
Bir yanda kağnı gibi tın tın işlenen konu,bir yandan "Demet Akbağ" endexli espri beklentisi,bir de üstüne gecikmeli belediye otobüsü gibi gelen espriler filminden soğumaya yeter.Zaten film niye yapılmış,amaç ne,kime hizmet ediyor yoksa illüminati'nin oyunu mu bunlar diye kafa kurcalamaz değil,bir Çağan Irmak filmi denecek kadar hiç değil.Hikaye geçerli,içimizden,ortalama,samimi... Devamı hollysinema.blogspot.com.tr
Hafta sonu seyrettim Nadide hayat i... Uzun zamandır böylesi içten güldüğümü hatırlamıyorum bir sinema filminde. .Demekki bel altı vurmadan da ince ince ama sağlam espirilerle de komedi yapilabiliniyormus. Evet gerçekten Çağan ırmak her ne kadar içinde kadının hayattaki rolünü, kim için ve ne için yaşadığını alttan alttan , cimbizla çeker gibi dokundurarak sorgulasada ondan beklenmedik bir mizahin altından başarıyla kalkmistir kanatindeyim. Film için tek elestirim- aslında filme değil Demet Akbağ a - fazla botoksun oyunculuguna hayran olduğum Demet Akbağ in mimiklerini biraz öldürmüş olmasıdır.