Aşk Tesadüfleri Sever 2
3,7

Yako Misiel
Yako Misiel

9 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film! . İçten bir aşk hikayesi, tarihi gerçekler ve bir diğer küçük aşk hikayesi...keşke erkek olmasaydım da filmi izlerken doya doya ağlayabilseydim.Film boyunca yoğun duygular içerisinde boğazım düğümlendi. Yıllar önce seyrettiğim “Babam ve Oğlum filminde bile bu kadar duygulanmamıştım. Bence ilk filmden daha güzeldi.
Ömer Faruk Dere
Ömer Faruk Dere

20 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Serinin ikinci filmi olan bu yapıt gerçekten kaliteli olmuş, emeği geçen herkesi tebrik ederim. 5 / 5
CmyrlmZ
CmyrlmZ

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Film icin kötü yorumlarda bulunanlar bence bazı şeyleri yakalayamanlar..film gercekten a dan z ye cok kaliteli.. izledigim en iyi filmlerden biri.Sonunu begenmeyenler olmus bence en iyi yerlerden biri sonuydu.Cok duygulu bir filmdi . Anlamayan bazı arkadaslar defneyle hemen yataga girdiler falan demiş aslında anlatılmak istenen gecmişteki ve günümüzdeki aşklardır ve benim buradan cıkardıgım şey aslında gercek aşkın hemen yataga girmekle yada girmemekle bir alakası yoktur... teşekkürler
Ceyda Nur Özer
Ceyda Nur Özer

4 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Benim ülkemde yaşayıp ülkemi türkleri müslümanları kötüleyen filmmler yapılmasından milletçe usandık asla gitmiyoruz artık icinde sinsi mesaj veren gencleri zehileyen filmlere haberriniz olsun bu filmdekiker değil ama yazanlar cidden defolup gitsin biktik sizden
emine buğsel Yaprakli
emine buğsel Yaprakli

21 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Film genel anlamda güzeldi.İlkiyle kıyaslanamaz.İlki hep benim açımdan en özel kalacak.Ama buradaki hikayede beni etkilemedi değil.Özellikle senaristi tebrik etmek istiyorum.Sona doğru ilk filmle son filmi çok şaşırtıcı,etkileyici bir şekilde bağlamış.
Özetle hikaye iyiydi.Ama sonda Defne ve Kerem çok pasif kaldılar.O durum hoşuma gitmedi.
Turan Sansarci
Turan Sansarci

13 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Yunan ve Rum propagandasından ibaret bir film.Hiç beğenmedim.Konusu aşk filmi ama arkadan kara propaganda var.O dönemlerde Kıbrıs’da soydaşlarımızın yaşadıklarından kimsenin bir bilgisi var mı acaba.Kıbrıs Barış Harekatı neden gerçekleşti.Konu çok gererksizdi.Vasatın da altında bir fimdi.Arada çıkmayı bile düşündüm ama verdiğim paraya kıyamadım.
Ahmet Dinç
Ahmet Dinç

25 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Aşk Tesadüfleri Sever 1 2cisini İzledim Çok Muazzam Mükemmel Olmuş Ellerinize Sağlık Herkese Tavsiye Ederim Aşk Tesadfüleri Sever 3cüsünü Dört Gözle Sabırsızıkla Bekliyoruz
Suzan Erdem Güleyüpoğlu
Suzan Erdem Güleyüpoğlu

16 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Bu film son yıllarda yapılan Türk filmleri arasında bence 1 numara.Filmin sonunda bir de gerçek bir olaydan alıntı olduğu ve filmdeki karakterlerin halen yaşadığı yazıyor ya hem çok mutlu olduk yaşadıkları için hem de gerçek bir olayı izlemiş olduğumuz için çok daha mutluluk verdi bize,hem gözyaşlarına boğulduk hem duygu selinde aşk kayığında sallandık.Muhteşem bir film,senaryosuyla sahneleriyle dekorlarıyla kıyafetleriyle tarihsel yansıtmalarıyla ,diyecek tek kelime yok,beğenmeyen olursa da bence sadece kıskanıldığındandır ,nokta
Kübranur
Kübranur

18 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Oyuncular uyumlu olsaydı çok daha iyi olabilirdi genç Niko ve Sema'nın oyunculuğunu beğendim fakat ilk filme kıyas bile edilemez.
Elif Ay
Elif Ay

13 Aralık 2020 tarihinde eklendi
İlki ile kiyaslanamaz. Yetersiz kaldigini düsünüyorum sonunu cok kolay tahmin edebiliyorsunuz. KLASİK :)
Orhan ÇINAR
Orhan ÇINAR

15 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Bu filmi bugün (15 Eylül 2021 Çarşamba) izledim Kanal D'de tvde ilk olarak. Nasıl kaçırırım beyaz perdede ki gösterimini! Neyse ki tvde de olsa izleme şansım oldu. Filmin konusu, oyuncuları her şeyiyle mükemmel! Sonlarına doğru gerçekten hıçkıra hıçkıra ağladım. Emeğinize sağlık.