Hatice Fidan Erikci
1 değerlendirme
2 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Aşk seven romantik zamanin askin degerini bilmek icin izlenmesi gereken harika bir filmEmegi gecen herkese tesekkurler ama aileyle gitmeyi tercih etmeyin
Oyunculuklar berbat seyirciye duyguyu geçirmiyor. İlk filmi ile ikincisinin arasında dağlar var. Ayrıca rumların kıbrıslı Türklere yaptıklarının yanında bizim onlara ülkeyi terket dememizde gayet çok normal. Gençler yanlış yönlendirilmesin. Son olarak 5 üzerinden 3 veriyorum fazlası için bir sebep bulamadım.
Film genel anlamda güzeldi.İlkiyle kıyaslanamaz.İlki hep benim açımdan en özel kalacak.Ama buradaki hikayede beni etkilemedi değil.Özellikle senaristi tebrik etmek istiyorum.Sona doğru ilk filmle son filmi çok şaşırtıcı,etkileyici bir şekilde bağlamış. Özetle hikaye iyiydi.Ama sonda Defne ve Kerem çok pasif kaldılar.O durum hoşuma gitmedi.