Deha
3,9

bed
bed

10 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Film adı üstünde dahi bir çocuğun ve babasının hikayesi gibi duruyor . ( neden böyle yazdığımı izleyince anlayacaksınız.) Yaşıtlarından farklı ufak bir çocuğun yaşadığı zorluklar ve üstün zekası anlatılıyor. Filmin nasıl ilerleyeceğini tahmin ediyordum ama beklentimi karşılamadı diyebilirim. Film bir şekilde izleniyor asla sıkıyor diyemem ama bir etkileyiciliği yok bana göre. Bu konuyla , belki yine bu kadroyla daha iyi bir film çekilebilirdi diye düşünüyorum. Chris Evans ı severim benim için onun rol alması bir artıydı onun dışında film bittiği an bitiyor yani ne bir iz bırakıyor insanda ne de düşündürüyor. Benim için atmosferi olmayan filmler kategorisinde ama kötü diyemem asla . Belki bir çoğunuz beğenir. Çerezlik filmlerden yani açsanız tv dizisi tadında izlenebilecek dram filmidir.
Hamdi Aydin
Hamdi Aydin

29 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Öncelikle süslü püskü konuşmaya özen göstermeyeceğim 2 yıldız vermemin nedenini anlık gönderiyorum senaryonuz şuana kadar çok İskenderun evine dönmesi yenilir yutulur değil intikam böyle alınmamalıydı hemen devranin kim olduğunu bilmemeliydi.
birzamanlar meksika
birzamanlar meksika

13 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Devran karakterini neden son 2 bölümde düşürdük çe düşürdünüz yerlerde okadar da olmaz en azından kafa tuta bilse yeni bi şeyler diziye hava katacak bir şey yapın