pembeoje
15 Haziran 2017 tarihinde eklendi
fazla abartılan balon film.. o kadar çok abartılıp şişiriliyor ki acayip merak edip büyük bir hevesle izlemeye başladım.. fakat film tam bir hayal kırıklığı.. aslında çoklu kişilik bozukluğu konulu filmleri çok severim bu filmde o yüzden ilgimi çekmişti, keşke çekmeseymiş izlemesem de olurmuş.. aşırı aşırı aşırı sıkıcı bir film biraz daha gerilim katabilirlermiş.. film sırf dram başka bir şey yok.. piyasada bu tarz çoklu kişilik bozukluğu tarz film olupta bundan kat kat kat daha güzel bir sürü film var.. sadece başroldeki adam başarılı o kadar başka bir şey de yok puanımıda zaten başroldeki adamın hatrına veriyorum..
Filmi beğenmedim. Öncelikle filmin ilk kısımlarının sıkıcı olduğunu söyleyenlere katılmıyorum. Klasik kovala-kaç başlamadan önce film oldukça iyi gidiyordu. Filmin en büyük hatalarından biri şu: Filmin başlangıçtan son kısmına kadar verilmiş olan tür ile son kısmın türü birbiriyle uyuşmuyor. Filmde sunulan güzel bir argüman olabilir, ancak sonrasında filmin türünü bilim kurgu'ya çevirmek filmi iki kopuk parçaya dönüştürmüş. Bunun yerine bu kopukluğu oyuncunun karakterlerine daha çok yansıtmaları yerinde olurdu.
Film gereginden fazla sisirilmis kesinlikle, 23 ayri kisilikten bahsedilip 5 kisilik izledik buna ne gerek vardi, ayrica filmde cok bosluk vardi, kac defa kizlar istese adami oldurebilirdi ama olmeyi beklediler kurgu geregi, yani kacirilan karakterlerin rolleri yetersizdi, filmin sonunda adam tavnda yuruyup duvara tirmaniyordu ne yani psikolojik rahatsizligin olunca yer cekimi yok mu oluyor, ayrica parcalanmis kişilikler arasinda ki fark bence yeterince belli degildi bi suru baska saçmalık iste sadece vakit kaybi, filmin en guzel yeri brus wilsin oldugu bir kaç saniyelik kisimdi. İzlemeye degmez...