Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi
4,1

Mucahit G.
Mucahit G.

29 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Filme gidin arkadaşlar gayet güzel ve başarılı bir yapıt olmuş, Rahatsızlık duyduğum tek kısım filmin içindeki kilise ilahi korosuna benzer şekilde Salavat getirilmesi. Bunun dışında bir kusur göremedim. İzlemenizi tavsiye ediyorum.
Muhammet A.
Muhammet A.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

29 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Film gayet başarılı eksikler yok değil ,çocukluk döneminde efendimizin bir sahnede yüzünü elleriyle kaparken gözlerinin görülmesi , bu konuları diyanet yada ileri gelen din adamları tartışıp bir sonuca bağlamalıdır. Önemli olan Dinimiz ve peygamberimizi beyaz perde de çok titiz birşekilde anlatmak,peygamberimiz (a.s) gençliği ,peygamberlik geldikten sonra yaşadıkları , islam dinini doğru şekilde insanlığa anlatılması,islama fobinin önüne geçilmesi dir. Bu tür dini yapımların senaryosunun alimler ve resmî dini kurumların ortak onayından sonra çekilmeye başlanması lazım aksi taktirde kendini din adına yeterli sayan , isim yapmak isteyen ,insanların kafalarını karıştırmak isteyen insanlara gün doğar.
Serkan Osman A.
Serkan Osman A.

29 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Bir kaç arkadaşın yorumlarında da belirttiği gibi (bu tarz filmlerin)özellikle başta islamın, Resullullah efendimizin hayatının daha sonra yine diğer Kur'an da belirtilen peygamberlerin hayatlarının şuan ki film teknolojileri ile maksatlarını aşmadan, saçmalamadan, çizgisinden dışarıya çıkmadan anlatıldığı doğru düzgün filmlerin çoğalması adına ben de bu filmin izlenmesi taraftarıyım. Materyalist filmler zirve yaparken bu tarz film çoğalsın.
Yunus K.
Yunus K.

29 Ekim 2016 tarihinde eklendi
1976 yapımı "Çağrı" peygamberlik dönemindeki aksiyonu çok güzel veriyor ve zafere giden yolu anlatıyordu. İslam dünyası bir tane daha daha üst kalitede film üretemedi. Bugün iran sinemasından muhteşem bir film geldi. Çağrı-The Message iken bu kez The Messenger of God ile cuk oturan isimle girmiş. Anlattığı dönem ise 13 yaşına kadar olan kısım. Yahudi ve Hristiyanların bakışı ve islam dünyasından tepki gelmemesi için özen gösterildiği belli. Ama şimdi bir yorumda gördüm; Bu filmi izlemek porno film seyretmekten bin kat daha zararlıdır demiş! Ben gözyaşlarıma hakim olamadım filmde peygamberin yalnız kalmasına! Nasıl porno bu. Film insana peygamber sevgisi veriyor. Böyle tuhaf tiplere inanmayın, izleyin, izlettirin!
Emirhan Y.
Emirhan Y.

29 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Hz Muhammed Allah'ın Elçisi filmi çok etkileyiciydi... Olayları anlatışı trio joubran müzikleri gerçekten içine dokunuyor insanın.Peygamberimizi çok güzel anlatan bir film kesinlikle gidin umarım devamı gelir
YeniAy M.
YeniAy M.

29 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Hz. Muhammed'in hayatını konu alan film, serinin ilk halkasını oluşturmakta ve Hz.Muhammed'in çocukluğunu konu almakta. Film süresi aşağı yukarı 3 saat. Müzikleri harika; sahneler, görseller harika, hatta muhteşem! Kesinlikle tavsiye ederim. Beğeneceğinizden eminim.... Peygamberi konu alan filmlerde genelde onun ne sesi ne yüzü; hiçbir şeyi görünmez, duyulmazdı. Bu filmin farkı ise peygamberin bedenen görünmesi hatta nispeten konuşturulması. Yüzü görünmüyor(gizleniyor) ve konuşturulsa da aslında sesli bir konuşma yok, alt yazılı. Bedenen görünmesi kimi kişi/ler için olumsuz eleştiri konusu olsa da aksine film ve amaçladığı şey için büyük bir artı olmuş. Sonuçta kimse görmediği birini tanıyamaz ve onunla bağ kuramaz. Ortalıkta varmış gibi davranılan ama görünmeyen bir peygamber yerine bu şekilde işlenmesi daha güzel olmuş. :) 5 üzerinden 5 veriyorum. Bol bol da yıldız. :)
Mustafa A.
Mustafa A.

29 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Çok etkilendim, yönetmen peygamberimizi daha çocukken bile cok zarif ve hatasız anlatmış, ve yahudileri ve Hristiyanları bu film kızdıracak gibi duruyor. Ve sadece adı gecen tek bir peygamber yok diger peygamberleri de cok dogru bir şekilde anlatılmış
Veli Hamza Şanlı
Veli Hamza Şanlı

20 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Bu tarz dini ve biyografik filmler özellikle islamın anlatılmasına ve konuları sırası ile ele alarak, devam set filmler niteliğinde olması adına iyi...
Fil hadisesinden sonra resulullah'ın doğuşunu anlatıp, bir sonraki filmlerde de Çağrı filmi gibi konuları günümüz teknolojisi ile HD izlenmesi adına gelecek nesillere eğitici filmler tanıtıcı ve sevdirici filmler olması adına izlenmeli diye düşnüyorum. Destek verilmeli. Devam filmlerinde umarım Şianın pisliğini sahneye taşımazlar
Muhammed S.
Muhammed S.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

28 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Hz. Muhammed (s. a. v) 'in çocukluğunun anlatılması ilk kez oluyor. Mutlaka gidilmesi gereken bir flim çağrı kadar etkisi olur. Biz 6kişi gittik ve beğendik. Herkese İyi seyirler..
İsmail Y.
İsmail Y.

28 Ekim 2016 tarihinde eklendi
İnsanları dinini kullanarak para kazanmak isteyenler fakir ı ve garip doyursun daha çok sevap kazanır
Nezir Ö.
Nezir Ö.

28 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Film bir sanat eseri su gibi akıyor. Anneler babalar çocuklarıyla beraber harika bir zaman geçirebilir