Önder Y.
11 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel olmuş,bazı yerli korku filmleri gibi birkaç ses efektinden ibaret değil,gerek konu,gerekse efektler harika,insanı gerçekten korkutuyor.Filmi izlerken aklınıza konusu klasik ve tanıdık gibi gelebilir ama asla değil,tahmin edemeyeceğiniz bir son.Oyunculuk harika.Serinin önceki bölümlerini de çok beğenmiştim,3.serisi daha da güzel olmuş.4.seri çekilecek ise yönetmenin işi zor,çünkü çıtayı çok yükseltmiş,beklentiler arttı.Hem aşk hem korku filmi bir arada nasıl başarılı olmuş ben şaşırdım.Bu film için söylenecek tek şey mükemmel olduğudur.
ilk defa bir filme yorum yapıyorum emeklerine sağlık diyorum saat kaçta izlersen izle eminimki gece yatarken uyanırsan uyuyamazsın tekrardan film harkulade ses efekti felan çok iyi öyle eskisi gibi ses efekti ile korkutmak yerine hikayesi ile korkutuyor ve gerçekten tüyler ürpertici..
emeği geçen btün oyuncuları canı gönülden tebrik ederim
Film 3.6 almış bence 8 lik. Klasik korku filmi uslubundan çıkmış filme guzel bir konu bağlanmış. Sonu da bir korku filmine göre gayet mantıklı bitiyor. Korku filmi ve aşk filmlerini sevenlere tavsiye ederim.