Nevra S.
1 değerlendirme
28 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Kesinlikle gitmeyiniz ömrü hayatımda izlediğim en sacma , olay örüntüsü olmayan bir film. Türkan şorayin kizinin oyunculugu berbat . Anlasiliyorki illa oyuncusun diye yöetmen olacaksın diye birsey yokmus.kisacasi paranızı heba etmeyin
Çok çabuk unutulacak cinsten, pespaye bir film. Sözde toplumsal bir olaya değineceğim derken eline yüzüne bulaştıran, senaryonun içindeki dengesizlik filmin tümüne yayılarak, aklımızla ve sinema zevkimizle adeta dalga geçiyor...
Hayatim boyunca izlediğim en saçma en gereksiz vakit kaybı olan 2 saatlik bir filmdi, doğru düzgün bi konusu yok yapılabilecek çıkarım yok varılacak sonuç yok [spoiler]tek çıkarımım pavyondaki kadınlar da iyi insanlar/spoiler] çok sıkıldım izlerken. Sırf Türkan Şoray adını okuyarak gitmistim, vakit ve para kaybı, kesinlikle tavsiye etmem ve bu yorumun duyurulabilecek her yere de yazicam gitmesin kimse...
Böyle saçma sapan sonu başından belli senaryosu rezil birkaç oyuncunun kurtarmaya çalıştığı bir film daha önce görmedim desem yalan olur gördüm böyle çok film var ama selviboylum Alyazmalim alyazmalimdaki performanstan sonra bu tek kelime ile rezalet olmuş.Bir daha Turkan sultan film çekmesin kızı da yurt dışına gitsin daha da gelmesin
Hayatimda seyrettiğim en gereksiz en saçma filmdi. Senaryosunu onur unlu yazdigini gorunce ve yonetmen Koltugunda turkan soray oturunca film guzel olur Dedim.tam bir fiyaskoydu.kesinlikle izlemenizi Tavsiye etmem.