Uzaklarda Arama
Ortalama puan
3,0
41 Puanlama

16 Kullanıcı yorumları

5
2 Eleştiri
4
1 Eleştiri
3
3 Eleştiri
2
4 Eleştiri
1
1 Eleştiri
0
5 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
Engin Yüksel
Engin Yüksel

Takipçi 1.468 değerlendirmeler Takip Et!

2,0
2 Aralık 2015 tarihinde eklendi
büyük beklentilerle izlenilmemesi gereken vasat altı bir yapım Türkan Şoray'ın yönetmen olması filmi iyi kılmamış 4/10
Murat K.
Murat K.

Takipçi 188 değerlendirmeler Takip Et!

2,0
28 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Yönetmenliğini sinemamızın Sultanı Türkan Şoray'ın üstlendiği senaryosunu ise tabiri caizse aykırı adam Onur Ünlü'nün yazdığı Uzaklarda Arama bu iki parıl parıl parlayan isme rağmen büyük bir hayal kırıklığı. Yeşilçam havası yaratılmaya çalışılması hikayeyi boğmuş. Tüm karakterler ise karikatürize ve zorlama. Şiveler yer yer İstanbul Türkçesi olmuş, oyunculuklar düşmüş, halkın 'emekçi' kadınlarla kaynaşması için yaratılan 'yangın' çatışması derin bir 'hade len!' çekmemize neden olacak cinsten. Bu film gişe rekortmeni olur, ödülden ödüle koşardı. Lakin Yeşilçam'ın modası çooooktaaaan geçti. Ne seyirci aynı seyirci ne samimiyet aynı samimiyet. Niyet iyi ama film kötü.Yapacak bir şey yok !

2/5
Ilker O.
Ilker O.

8 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
15 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
Türkan Şoray‘ın 1981 yılında ki “Yılanı Öldürse” filminden sonraki yeni dönem Türkiye sineması adına çektiği ilk film diyebiliriz “Uzaklarda Arama” için. Filmin senaristi Onur Ünlü. Hani şu “Beş Kardeş” dizisinde izleyicilerin diziyi izlemeye doyamadığı ama dokunduğu noktalar yüzünden yayından kalkan dizinin senaristi. Filmin yapımcısı “Yağmur Ünal” yada diğer bir değişle Türkan Sultan’ın kızı. Yapımcının isminden dolayı film yine bir ilkler grubundan sayılıyor. Ayrıca filmin yapımcısı aynı zamanda filmin oyuncu kadrosunda.
nihan C.
nihan C.

1 değerlendirme Takip Et!

2,0
6 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Oyuncular cok basarili özellikle mustafa uğurlu fakat türkan şoray keske kızını bu filmde oynatmasaydi dogalligi olmayan yağmur ünal son sahnelerde sagligi bozuldugu halde sacini eliyle duzeltme derdinde agzini acmadan konusuyor annelik yonetmeligi etkilemis. Filmin sözsüz müzik secimi de demode kalmis. Film daha akici ve yagmur ünal oynamasaydi cok daha guzel olurdu.
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler