Mert H
1.633 değerlendirmeler
21 Mart 2020 tarihinde eklendi
Kristen Stewart'ın fragmanında da filmin başında da sergilediği hareketler o kadar doğal ve gerçek geldi ki filmi bu yüzden izledim. Çok iyi bir film olmasa da İstanbul'da çekilen sahneleri için bile izlenir. Fakat dikkatimi çeken şu oldu; be abicim gavur memleketinden gelip başınıza örtü örterek Türkiye'yi aşırı müslüman ve şeriatçi bir devlet gibi göstermek istiyorsunuz ancak çekim yaptığınız Kapalı Çarşı'da başörtülü bir tane insan yok o ne olacak. Dikkat çekmeye çalışmadan çok dikkat çeken ancak bunu da dikkat çekmiyormuş gibi yansıttıkları sahnelerde ben yönetmen yerine utandım. Beklentim düşük olsa da beğenmedim, mantıksız bir aksiyon filmi izlemek isteyenler izleyebilir.
Tamamen popüler kültür köpeği bir film, zerre begenmedim he 15-18 yas arası ergenler için birebir bir film. Tutupda 5 puan verenler neyin kafası anlamadim