Transformers: Canavarların Yükselişi
3,7

Abdulkerim Akdoğan
Abdulkerim Akdoğan

14 Haziran 2023 tarihinde eklendi
En sonda adamın verdiği kartvizitin üzerinde SHIELD yazsaydı beş yıldızı hak ederdi..................
Bilal
Bilal

6 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Rezalet bir film transformers 1 iyi 2 daha iyi 3.filmi ise tam bir baş yapıt fakat 4 den sonra film bozmaya başlıyor ve son film ile berabat bir hal alıyor önceki filmlerin devamı değilmiş gibi daha farklıymış gibi geliyor insana sıkı bir hayran olarak 10 üzerinden 2
Hızır Al
Hızır Al

19 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Filmi sinemada izledim hiç sıkmıyor ama filmin kurgusu bence iyi değildi ortalama bir film puanım 10/6.5
Adem Dirgen
Adem Dirgen

17 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Muhteşem bir şekilde devam eden seri ancak bu kadar saçma şekilde zaman akışına uygunsuzca rezil edilebilirdi
K. Saim UYANIK
K. Saim UYANIK

24 Haziran 2023 tarihinde eklendi
TF 7 yâni son Transformers filmi bazı sinema sitelerindeki olımsuz (toksik) yorum sahiplerinin kötülemelerini asla hak etmeyen başarılı bir film bence. Senaryosu sağlam ve seyirliği göz dolduran seviyede olup yer yer duygu dolu sahneler de içeriyor. Filmin sonunda Noah Diaz'ın kardeşinin tedavisinin üstlenildiğini söyleyen gizli devlet görevlisinin aynı zamanda Noah Diaz'ı filmin başlarındaki iş görüşmesi randevusunu iptal etmiş olan kişi olması ve Noah Diaz'ı başardığı zor görev için tebrik etmesi hoş bir senaryo detayı olarak seyirciyi mutlu ediyor. Yapımda emeği geçenleri tebrik etmek gerekiyor.
pandoralove
pandoralove

17 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Hikaye güzel, yeni düşmanlar güzel, aksiyon yeterli.Film akıcı, sıkmıyor. Optimus Prime'ın yeni Türkçe dublajı olan Dr. Strange sesini hiç beğenmedim, sanki internette sağda solda duyduğumuz metinleri seslendiren robotik sanal ses gibi hiçbir duygu veremiyor, goril Optimus Primal'in sesi onun sesi olmalıydı.
fencing player
fencing player

3 Aralık 2023 tarihinde eklendi
KARDEŞ ÜLKEMİZ YAVRU VATAN PERUNUN MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNİN SÖZDE DÜNYA DIŞI VARLIKLAR TARAFINDAN SÜİSTİMAL EDİLMESİ VE HİÇE SAYILMASI MİLLİ İLKELERE VE DEĞERLERE TERSTİR.
Bilgehan Ezilmez
Bilgehan Ezilmez

20 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Transformers serisini 500 kez izlemiş biri olarak bu filmde hem senaryoyu beğenmedim hemde bumblebee yi bu kadar arka planda tutmalarından dolayı hiç beklentimi karşılayamadı.
Mertmehdi98
Mertmehdi98

30 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Filim harika izlediğim en iyi film lerden birisi serinin de en iyi filmlerinden keşke daha uzun ve daha fazla karakter olsaydı ama bu şekildede çok iyi olmuş ellerine saĝlık
ramesses
ramesses

10 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Filmi oldu bittiye getirelim demişler, herşey o kadar çabuk yaşanıyor ki oturmamla kalkmam neredeyse birdi gibime geldi.
Aman aman bir senaryo yok, spoiler: Scourge, Unicron gibi kötü karakterlerin arka planı hiç anlatılmıyor hiçbir şekilde motivaston kaynakları gösterilmiyor filmde oldukları gibi görüyoruz aynı zamanda bu karakterler varlığını çok az hissettirebiliyor. Aynı şekilde kötü karakterlerderden Nightbird ve Battletrap de yok denilecek bir varlığa sahip figüran gibi duruyorlar. Maximal'lar filmin olayı hatta gezegenlerinde başlıyor film. Koca bir maximal medeniyetinden bahsediliyor buna rağmen iki çeşit maximal bile gösterilmiyor. Sadece 4 tanesini görüyoruz, zaten o kadarı da olsun. Adam akıllı sadece Primal ve Airazor'un sesi duyuluyor. Cheetor hadi neyse de Rhinox'u hiç görmedik gibi bir şey. İnsan karakterler iyi işlenmiş, Noah ve Ellena rahatsız edici değil. Autobot'larda aman aman bir şey yok Prime'ı biraz farklı işleyelim demişler de bana sinir hastası gibi geldi bitek.
Enes Yıldırım
Enes Yıldırım

11 Haziran 2023 tarihinde eklendi
reekin kullandığı aracı beğendiğim için 1 yıldız harici zaman kaybı
reekin kullandığı aracı beğendiğim için 1 yıldız harici zaman kaybı
Mehmet KAYA
Mehmet KAYA

15 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Ayhan Kahya'nın vefatından sonra ,Hakan atlı Optimus'u mahvetmiş dublajda bir karaktere bir ses bu kadar yakışmaz!Sırf bu yüzden filmi izlemeyi bıraktım altyazı izledim !!!
sinema
1 ziyaretçi
9 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmi izlerken çok sıkıldım bu tip filmler bana hiç uymuyor aşırı kötüydü eğer bu tip filmleri seven varsa gidebilir ama benim gibi daha çok realist şeyler seven kişiler asla gitmemeli
Derefurkan574
Derefurkan574

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Gerçekten ve gerçekten transformers hayranı olarak iliklerime kadar yasiyordum küçüklüğümden beri ama bu seri inanılmaz berbat olmuş gerçekten gittikçe kötüye doğru gidiyor amaçları ne anlamıyorum eski serilere baksana ya bide buna bak Trt çocuğa köy izlensin derecede olmuş yazık yemin ediyorum 2 saatim boşa gitti
Halil Kara
Halil Kara

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
bu kadar berbat çekilmiş bir transformers izlememiştim. Yapım şirketi değiştiği için bu kadar kötü bir film ortaya çıkması gerekmiyordu. Benim için transformes ilk 6 bölümden ibaret. Umarım aynı yapım şırketi 8. bölümü yayınlamayı düşünmez.REZALET .....