Evren Yücal
1 değerlendirme
13 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Bu filme güzel diyen ya da ortalama puan veren çoğu kişinin belirli yaş grubunun altında 80'li yılları yaşamamış ve bu evreni bilmeyen ya da yalnızca bilim kurgu konusu altında seyirlik film izlemesini seven belirli üst yaş film severlerden oluşmaktadır. Ne dublaj ne efektler ne oyunculuk. Konusu her ne kadar seri ile bütünleşse de oyunculuklar bunu destekleyemiyor maalesef. Özellikle Optimus Prime üzerinde kullanılan renk paletleri dahi farklı. Yani orjinal olan bozulmuş ve biz bu filmi böyle yorumladık demiş yönetmen.
Klişenin dibi. Hep aynı cümleler. Daha da yorumlara bakıp idare eder laflarına inanmam. Tek idare eder nokta bol aksiyon yani o da olsun. O yüzden gerçer mi geçer tabi.
İzlediğim en kötü transformers filmiydi. Film çekmek için uyrukluymuş bir senaryoya sahip. Serinin yüz karası olmuş. Bunun için çok üzgünüm. Senarist bu senaryoyu annesine yazdırsa çok daha güzel bir film izleyebilirdik.