Transformers: Canavarların Yükselişi
3,7

Halil Kara
Halil Kara

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
bu kadar berbat çekilmiş bir transformers izlememiştim. Yapım şirketi değiştiği için bu kadar kötü bir film ortaya çıkması gerekmiyordu. Benim için transformes ilk 6 bölümden ibaret. Umarım aynı yapım şırketi 8. bölümü yayınlamayı düşünmez.REZALET .....
Mertmehdi98
Mertmehdi98

30 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Filim harika izlediğim en iyi film lerden birisi serinin de en iyi filmlerinden keşke daha uzun ve daha fazla karakter olsaydı ama bu şekildede çok iyi olmuş ellerine saĝlık
Evren Yücal
Evren Yücal

13 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Bu filme güzel diyen ya da ortalama puan veren çoğu kişinin belirli yaş grubunun altında 80'li yılları yaşamamış ve bu evreni bilmeyen ya da yalnızca bilim kurgu konusu altında seyirlik film izlemesini seven belirli üst yaş film severlerden oluşmaktadır. Ne dublaj ne efektler ne oyunculuk. Konusu her ne kadar seri ile bütünleşse de oyunculuklar bunu destekleyemiyor maalesef. Özellikle Optimus Prime üzerinde kullanılan renk paletleri dahi farklı. Yani orjinal olan bozulmuş ve biz bu filmi böyle yorumladık demiş yönetmen.

Özetle, ismine yakışmayan bir film olmuş.
Arda Demir
Arda Demir

9 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Filmin gidişatı iyiydi Hikaye Çok iyiydi Yaklaşık filmin tüm sahneleri aksiyonla doluydu ve bu çok iyiydi en iyi tranformers filmi olabilir CGI eskisi gibi değil ama düzeltilmiş ve iyi bir CGI gördük karakter kullanışları ve diyalogları mükemmeldi
Hasan Özaksoy
Hasan Özaksoy

10 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Filmi tam anlamıyla mahvetmisler heleki optimusun dublajı berbat transformers serisi 6 dan sinra benim için bitmistir
Bartu
Bartu

12 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Bana göre film genel olarak 10/6 alabilecek bir film. Sevmediğim kısımlarda fazla ama çoğunlukla ortalama bir film olmuş konu çok hızlı ilerliyor sıkmamak açısından güzel ve kötü yönleri de var yıllar sonra bay evreninden sonra hep aynı türlerden sonra farklı türlerine evrene dahil olması iyiydi.
Delil Uğur
Delil Uğur

14 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Fillim gerçekten iyidi hem senaryo iyi hemde grafikleri çokiyidi
2 saati çok iyi işlemişler hiç sıkmıyor tavsiye ederim bir Transformıns hayranı olarak
pandoralove
pandoralove

17 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Hikaye güzel, yeni düşmanlar güzel, aksiyon yeterli.Film akıcı, sıkmıyor. Optimus Prime'ın yeni Türkçe dublajı olan Dr. Strange sesini hiç beğenmedim, sanki internette sağda solda duyduğumuz metinleri seslendiren robotik sanal ses gibi hiçbir duygu veremiyor, goril Optimus Primal'in sesi onun sesi olmalıydı.
mert selimoglu
mert selimoglu

17 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Klişenin dibi. Hep aynı cümleler. Daha da yorumlara bakıp idare eder laflarına inanmam. Tek idare eder nokta bol aksiyon yani o da olsun. O yüzden gerçer mi geçer tabi.
Hızır Al
Hızır Al

19 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Filmi sinemada izledim hiç sıkmıyor ama filmin kurgusu bence iyi değildi ortalama bir film puanım 10/6.5
Bilgehan Ezilmez
Bilgehan Ezilmez

20 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Transformers serisini 500 kez izlemiş biri olarak bu filmde hem senaryoyu beğenmedim hemde bumblebee yi bu kadar arka planda tutmalarından dolayı hiç beklentimi karşılayamadı.
K. Saim UYANIK
K. Saim UYANIK

24 Haziran 2023 tarihinde eklendi
TF 7 yâni son Transformers filmi bazı sinema sitelerindeki olımsuz (toksik) yorum sahiplerinin kötülemelerini asla hak etmeyen başarılı bir film bence. Senaryosu sağlam ve seyirliği göz dolduran seviyede olup yer yer duygu dolu sahneler de içeriyor. Filmin sonunda Noah Diaz'ın kardeşinin tedavisinin üstlenildiğini söyleyen gizli devlet görevlisinin aynı zamanda Noah Diaz'ı filmin başlarındaki iş görüşmesi randevusunu iptal etmiş olan kişi olması ve Noah Diaz'ı başardığı zor görev için tebrik etmesi hoş bir senaryo detayı olarak seyirciyi mutlu ediyor. Yapımda emeği geçenleri tebrik etmek gerekiyor.
Gölge
Gölge

3 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Serinin devamı değil konu tamamen seriden bağımsız karakterlerde öyle hayır serinin devamıysa Optimus Prime'ın nesi var böyle hafızasını filan mı kaybetti bu eleman bütün seri boyunca dünyayı ve insanları korumak için can hıraş mücadele etti şimdi insanlara güvenmeyen paslı bunak bir makinaya çevirmişler Bumblebee'nin filmde çoookkk az olmasından hiç bahsetmiyorum sinirim bozuldu tammm bir hayal kırıklığı oldu film benim için .
fencing player
fencing player

3 Aralık 2023 tarihinde eklendi
KARDEŞ ÜLKEMİZ YAVRU VATAN PERUNUN MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNİN SÖZDE DÜNYA DIŞI VARLIKLAR TARAFINDAN SÜİSTİMAL EDİLMESİ VE HİÇE SAYILMASI MİLLİ İLKELERE VE DEĞERLERE TERSTİR.
Poan
Poan

11 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Çok güzeldi ama keşke Rattrap ve Dinobot da olsaydı. Orijinal Beast Wars çizgi filmine renk katan iki karakterlerdi. Umarım öteki filmlerde gelirler.

Bumblebee filminden sonra gerçekten evren toparlanmaya başladı, Knightverseden gerçekten çok umutluyum.